22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

22° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krstović Muratoviću: Što se tiče ministra, zar da sa DPS-om smjenjujemo bilo kog?

Izvor: DCG

Politika

Comments 4

Krstović Muratoviću: Što se tiče ministra, zar da sa DPS-om smjenjujemo bilo kog?

Autor: Antena M

  • Viber

Kada u DPS-u nemaju petlju da sami udare, onda angažuju strane plaćenike i bešline, poručuje Janko Krstović, odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada. 

On je reagovao na današnje saopštenje Borisa Muratovića iz DPS-a.

"Onda se bešlini u javnosti pojavljuju katkad kao Jovanka Laličić, katkad kao Boris Muratović.

U svim slučajevima pričaju istu priču. Tako da Muratović nije prvi bešlin koji nas napada, ali je na odličnom drugom mjestu.

A potrebno je da ih bude više od jednog pošto strani plaćenici sa zadatkom da za cirka 50€ izgovore kako je Bečić velikosrbin, kada im to ne uspije, moraju angažovati svoju drugu stranu koja će reći da je Bečić antisrbin. Ostaje samo pitanje da li nam se Bešlin kroz Muratovića obratio kao antisrbin ili kao velikosrbin? Kao doktor Džekil ili kao gospodin Hajd?

Jedno je sigurno: toliko ste slabi da smo uspjeli da vas ovih dana izvozamo od jednog do drugog kraja, od jedne do druge strane medalje, od jednog do drugog radikalnog nacionalizma da ste izgubili sve konce i da vam politički ring izgleda kao ringišpil.

Poraženi ste, gospodine Muratoviću, i ovog puta, kao i 28. decembra, za samo 15 minuta.

Stoga vam najdobronamjernije predlažemo da pokušate da angažujete još nekog stranog plaćenika jer vam sa postojećim očigledno slabo ide. Izgleda da je udruživanje ekstrema jedina situacija u kojoj ne važi pravilo „zajedno smo jači“. Što se ekstremi više udružuju, sve ih je manje.

A lijepo ih je vidjeti: jedni sa jednim, drugi sa drugim zastavama, jedni sa grafitima protiv Srba, drugi protiv komita, jedni sa kolonama ka Cetinju, a drugi ka Nikšiću... I svima vam je Crna Gora pokazala da vas ne želi i da vas, svakim danom, sve više i više odbacuje kao strano kancerogeno tijelo", navodi Krstović. 

Došli ste dotle da se hvalite rezultatom kompletne opozicije od 40% u Nikšiću, naspram 60%, koliko je aktuelna vlast osvojila, dodaje on. 

"Ovo je najbolja potvrda prethodno izrečene teze da su vas građani prozreli, te da kompletna opozicija klizi ispod 25%, koliko ćete imati na prvim narednim lokalnim izborima.

Želimo vam svu “sreću” u zajedničkim nacionalističkim poduhvatima protiv građanske i umjerene Crne Gore. Samo pokušajte nešto promijeniti u toj vašoj radikalnoj, kleronacionalističkoj pomami, jer koliko vidimo broj automobila u kolonama jednih i drugih, kao i broj ljudi na navodnim protestima i jednih i drugih, rapidno opada.

Razumijemo da nas se plašite, jer nijeste posebno ni hrabri, ali da za napade angažujete plaćenike i srpske retrogradne nacionaliste, priznajemo: za nas je iznenađenje. Mada, kad ste vi u pitanju, ništa nas ne može iznenaditi. I na kraju, poručujemo vam da će vaš plaćenik Bešlin proći onako kako je vaš Brano prošao u Nikšiću, kao bos po trnju.

A što se tiče ministra, zar da sa DPS-om smjenjujemo bilo kog? Sa onim DPS-ovcima koji su letjeli kako niko na svijetu nije letio, sa onim DPS-ovcima koji su pokrali sve što se moglo pokrasti, sa onim DPS-ovcima koje čeka ruka pravde?

Znajte da će ministre smjenjivati oni koji su ih birali, a ne oni koji su gori od njega", zaključuje u saopštenju. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Milan

Ovoliko price da bi saopstio da Demokrate nemaju petlje da maknu ministra fasistu?! Kakvi prevaranti.

Dragomir

Ko je ovaj "demokrata" posrbica....u Srbiju pravac...

Deni

DPS jeste zbunjen - ne zna da li je Becis velikosrbin ili antisrbin. Ali to je zato sto je Becic prije podne velikosrbin a poslepodne antisrbin. Pa ko ne bi bio zbunjen?