14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlada: Na dnevnom redu nema odluke o državljanstvu, tek kada se za to steknu proceduralni uslovi

Politika

Comments 4

Vlada: Na dnevnom redu nema odluke o državljanstvu, tek kada se za to steknu proceduralni uslovi

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom nije na dnevnom redu današnje sjednice Vlade, saopšteno je iz Vlade.

"Povodom dezinformacija koje su se pojavile u našoj javnosti, kao sredstvo sabotaže rada Vlade i narušavanja mira u zemlji, obavještavamo javnost Crne Gore da Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom nije na dnevnom redu današnje sjednice Vlade.

Ovaj dokument naći će se na dnevnom redu Vlade kada se za to steknu proceduralni uslovi propisani Poslovnikom Vlade Crne Gore (članovi 15, 32 i 40), a koji podrazumjevaju da isti bude odobren od strane Sekretarijata za zakonodavstvo i Komisije za politički sistem, pa tek onda da bude upućen Vladi na razmatranje.

Ovaj dokument biće iznijet pred Vladu na formalno-pravno besprekoran način, a sve prijedlozi koji budu u njemu biće isključivo u najboljem interesu građana Crne Gore. Upravo najbolji interesi građana su ključni cilj cjelokupnog djelovanja Vlade", saopšteno je iz Vlade.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Patriota

Sve radite da bi izdali Crnu Goru. Radite protiv interesa manjina, Crnogoraca i svih ostalih...A radite za interese tuđih država i naroda. To se zove ne izdaja...Nego VELEIZDAJA!!!