9 °

max 20 ° / min 7 °

Ponedjeljak

12.04.

20° / 7°

Utorak

13.04.

13° / 12°

Srijeda

14.04.

14° / 10°

Četvrtak

15.04.

14° / 8°

Petak

16.04.

16° / 6°

Subota

17.04.

15° / 8°

Nedjelja

18.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brđanin: Napad skribomanije

Politika

Comments 0

Brđanin: Napad skribomanije

Autor: Antena M

  • Viber

Kad je u odbranu lika i nedjela premijera Zdravka Krivokapića upregnuta i trivijalna pojava poput Marka Milačića – jasno je koliko je sati, saopštio je član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, Eldin Brđanin.

“Proslavljeni plaćenik, čuveni konvertit koji je dosad promijenio sve zastave, osvjedočeni radikal najpoz-natiji po spaljivanju zastava naših najpouzdanijih saveznika, ovog puta poručuje nešto”, navodi Brđanin.

Prema njegovim riječima, kada Milačić nešto poručuje – ogromna je vjerovatnoća da je u pitanju ortodoksna laž, i dodaje da je tako i ovog puta.

“Taman kao onda kad je, skidajući ilustracije američkih fotografa sa interneta stvarao tenzije tvrdeći da policija tuče čuvenog ‘malog Andriju iz Nikšića’, tako i danas – uprkos tome što je čitava Crna Gora jas-no vidjela i video snimke – navodi kako je neko napao službeno vozilo Vlade i Krivokapićevu ćerku”, kazao je Brđanin.

Kako poručuju Marku Milačiću, samo neka nastavi da brani Krivokapića.

“Što gorljivije i glasnije. Jer, pored takve “odbrane”, nejakom premijeru i njegovoj pogubljenoj Vladi nikakvi neprijatelji i nijesu potrebni”, zaključio je Brđanin.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR