16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Nikšić: Naša stranka ni na jedan način ne stoji iza najnovijih protesta

Politika

Comments 0

DPS Nikšić: Naša stranka ni na jedan način ne stoji iza najnovijih protesta

Autor: Antena M

  • Viber

Suočeni sa padom čitanosti, a i onih preostalih standarda struke, provladini mediji još jednom bez ikakvih dokaza, ostrašćeno i iz vizure gorljivih pristalica pogubljene Vlade, predstavljaju "činjenice" o osjetljivom događaju, povodom kojeg detalji tek treba da budu utvrđeni, saopštili su iz nikšićkog DPS-a.

"Taman kao kad su prije nekoliko nedjelja požurili da izvijeste o "ničim izazvanom" napadu na novinara - a na kraju se ispostavilo da je priča malo drugačija - ovog puta javnost obavještavaju i o "ničim izazvanom" napadu na člana Vojske Crne Gore. Krivi su isključivo demonstranti, navode režimski mediji, baš kao kada su i prije dva dana pokušavali da iskonstruišu da su krivi, jer je službenik Vlade Crne Gore pokušao da ih pregazi. Sve je, naravno, začinjeno i stavom premijera Krivokapića, koji u svojim afektivnim stanjima za sve, pa i za demonstracije, optužuje DPS i bivšu vlast", navode u saopštenju.

Kako dodaju, to nije ništa novo.

"Tek, da poštedimo članove režimskim medija sjekiracije - DPS ni na jedan način ne stoji iza najnovijih protesta. Što ne znači da ćemo ćutati kada se tendencioznim i neistinitim navodima pokušava svaliti krivica na učesnike protesta - naprotiv. Zato, još jednom pozivamo pravosuđe da ne podliježe pritisku i da u svakom pojedinačnom slučaju incidenata utvrdi sve okolnosti i detalje nepristrasno i profesionalno, jer je praksa pokazala da je gotovo uvijek istina, ipak, na suprotnoj strani u odnosu na poziciju provladinih medija", zaključuju iz ove stranke.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR