14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Seferović se neistinama preporučio za novi politički angažman

Politika

Comments 1

Seferović se neistinama preporučio za novi politički angažman

Autor: Antena M

  • Viber

Odbornik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini opštine Herceg Novi Boris Seferović se neistinama o Novoj srpskoj demokratiji i DF-u preporučio za novi politički angažman, kazali su iz NSD.

Seferović, koji je doskora bio dugogodišnji predsjednik Opštinskog odbora (OO) Nove Herceg Novi, je ranije danas saopštio da napušta DF i da pristupa timu Demokrata.

Iz OO NSD Herceg Novi kazali su da Seferović odavno nije dio NSD i DF.

“Zapravo, naš opštinski odbor, koji je izabran prije nekoliko mjeseci, nema ga u svom članstvu, a kamoli da je dotični predsjednik istog, jer smo znali i mi i on da na njega ne treba računati ni u našem sastavu, ni u kampanji”, navodi se u saopštenju.

Seferović je, kako su kazali, već duže vremena tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF-a.

“A očigledno da je cijena tih novih početaka morala da se plati uvredama i neistinama na račun NSD i DF. Mi smo sigurni da naša stranka i DF nijesu ništa izgubili, a da li su nešto dobili oni kod kojih je zaigrao, neka oni sami procjenjuju”, naveli su iz OO NSD.

Oni su kazali da hoće da brinu o interesu građana Herceg Novog.

“Mi vodimo pozitivnu kampanju nenapadanja sa onima sa kojima 10. maja treba da sjednemo i dogovorimo se o novoj vlasti u Herceg Novom. Mi smo sigurni u pobjedu, imamo prave, dobre ljude, program i ideje, imamo rješenja kako da naša opština bude bogatija”, zaključuje se u reagovanju OO NSD.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Partizan

Nešto mi ovdje ne štima.Kako može biti u Crnogorskom gradu Herceg Novom "NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA".To je primjereno za Srbiju ali bi opet umjesto "SRPSKA" trebalo biti "SRBIJANSKA".U Crnoj Gori bilo bi logično i normalno da se vodi "NOVA CRNOGORSKA DEMOKRATIJA".