16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PKS Krivokapiću: Naš vođa i naša ljubav samo je Crna Gora!

Izvor: PKS

Politika

Comments 7

PKS Krivokapiću: Naš vođa i naša ljubav samo je Crna Gora!

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić iz #nijemojavlada, još jednom je pokazao svoje elementarno neznanje i lošu namjeru kada je ponovo apostrofirao Patriotsko komitski savez kao "dio štaba paralelnog organa Veselina Veljovića, koji rukovodi nama?", saopšteno je iz PKS-a. 

"Sinhronizovanu kampanju u kojoj je PKS označen kao Milov, Jankov i Markov, predvodi upravo #nijemojpremijer, koji nam već dugo crta metu, ne želeći da prihvati jednu jedinu istinu: Da je PKS nastao i zato što njegova crkvena Vlada čini sve da Crnu Goru dovede na koljena u svakom smislu i da postoji mnogo građana ove države, među kojima su komite i patriote PKS-a, koji to neće dozvoliti.

Mnogi bi htjeli našu energiju i borbenost, ali će je imati samo oni koje srce izvuče na crnogorske ulice da se zajedno izborimo za pravdu u Crnoj Gori. Boli ga, takođe, što je Veselin Veljović kazao da bi rađe bio s nama jedan dan, no 100 godina sa takvom Vladom. Nesposobni političar, a uz to i premijer države koja ne bi postojala da se on pitao, svaku podršku koju dobija naša partija, naravno da će okrenuti “na svoju vodenicu”.

Ali džaba! Mogu njegovi portali, mediji, srpska trlababa trač novine, Informeri i Kuriri, lupati do zore, mogu nas razni Sergeji slikavati do besvijesti, privoditi u garaže i stanice, mogu nas udarati autima, ništa neće slomiti naš otpor prema nenarodnoj, krerikalnoj, anticrnogorskoj, antidemokratskoj vlasti koja je naumila da nam uništi našu svetinju Crnu Goru", navode u saopštenju. 

Traženje "krivca" u Patriotsko komitskom savezu i pokušaj naše diskreditacije, samo će im se obiti o glavu, onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vjera, da brane svoj dom, navode iz PKS-a. 

"Krivokapićevo bljutavo obraćanje sa “dragi narode”, samo pojačava prezir prema čovjeku koji ne prihvata da je Crna Gora država mnogih naroda, a ne samo “njegovog”. Njegova opsjednutost da je sve buntovno i plaćeno nekim parama, teška je zabluda u kojoj živi, jer voljeti čisto, bezuslovno i časno svoju domovinu, najveća je plata duhu i postojanju na ovoj izmučenoj zemlji!", zaključuju u saopštenju. 

 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Pravnik

Krivokapic mjeri svojim metrom jer su litije placane a svi litijasi makar kuhinju renovirase pa misli ako je SPC placala ljubav ka crkvi da je nama placena ljubav ka CG. A nije mu prosle godine za sezonu smetala scenografija kao iz doba kuge po ulicama a sad mu smetaju CG zastave.

Dan

BRAVO KOMITI ! PONOSIMO SE SA VAMA ! A I BITI CEMO SA VAMA USKORO !

DV

Vi sinovi i sśeri PKS Crne Gore Hrabro casno i ponosno slijedite ovjencani vojnicki ljudski i nad patriotski primjer Crnogorskih besmrtnih bozicnih sinova i ustanika.Nikad ne dozvolite da njihova smrt bude uzaludna. Smrt klero fasizmu!!