11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savjet mladih DPS-a: Krivokapić podstiče radikalne elemente i provokatore

Politika

Tag Video
Comments 2

Savjet mladih DPS-a: Krivokapić podstiče radikalne elemente i provokatore

Autor: Antena M

  • Viber

Upozoravamo predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića da obustavi provokacije koje su postale učestale kada su u pitanju okupljanja slobodnih građana Crne Gore, poručuju iz Savjeta mladih DPS-a. 

"Posljednje u nizu večeras su u Beranama i Bijelom Polju izazvale pristalice vladajuće većine, pokušavajući da isprovociraju građane koji su mirno protestovali.

Krivokapić svojim neodgovornim izjavama samo podstiče radikalne nacionalističke elemente u društvu, koji već imaju dugu istoriju izazivanja međuetničkih provokacija. Što ranije shvati da niko ove proteste ne organizuje, već su oni izraz neslaganja naroda, sa postupcima ove Vlade, koja se ne bavi pitanjima koja tangiraju građane, već pokušavaju da mijenjaju na silu etničku strukturu ove države, biće bolje za sve.

Organizovanje primitivnih provokatora, samo će dodatno motivisati ljude da istraju u protestu prema ovakvoj Vladi i njenim pristalicama. Mirili se vi sa tim ili ne, protest je legitiman vid izražavanja nezadovoljstva građana, što su Vladi poručili i iz EU i zato ne pokušavajte da ga nasilno zaustavljate ili instruirate svoje provokatore", navode u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Milena

pogodila ga pjesma inače nebi on, nema m.... al eto ponijelo ga

KakoJe

Građani, mi bismo svi voljeli da baš ne moramo da protestujemo, i da ova Vlada zaista sprovodi politiku koja je za dobro svih nas. Nažalost, nije tako, i nažalost Vlada gleda samo interese Srbije i Rusije a ni u kom slučaju građana CG ma koje nacije vjere ili političkog opredjeljenja da su. Otpor!