15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Kad čujete da izdajnik brani državne interese, znajte da govori Dritan Abazović

Politika

Comments 13

Nikolić: Kad čujete da izdajnik brani državne interese, znajte da govori Dritan Abazović

Autor: Antena M

  • Viber

Dritan Abazović, po ko zna koji put, nečasno i neistinito optužio je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da direktno radi protiv interesa države, saopštio je Miloš Nikolić iz DPS.

"Prije nego što i pomisli da izgovori bilo šta što se tiče državnih interesa, Abazoviću, osvjedočenom izdajniku, manipulantu i slugi stranih interesa u Crnoj Gori, bi bolje bilo da objasni sa kakvim kredibilitetom to čini, jer sjedi u istom društvu sa negatorima Srebrenice, samodeklarisanim četnicima i vjerskim fanaticima svetosavske SPC.

Jasno je da Abazovićeve klevete, predstavljaju samo kontinuitet u djelovanju čovjeka koga građani u svakom gradu naše države prezrivo odbacuju i okreću mu leđa, saopštavajući mu tim činom šta misle o njemu i njegovoj ulozi", naveo je on.

Abazoviću, kako dodaje Nikolić, koji je juče bio samo jedan od piljara koji je, sa Demokratskim frontom, trgovao smjenom Leposavića, tužilačkim zakonima i odlukom o državljanstvu, poručujemo da, kada ga sljedeći put budu preslišavali, kao što su to učinili poslanici Evropskog parlamenta, ne pokušava ponovo da pobjegne od odgovornosti.

"Sinoć je jasno pokazao da je u rascjepu između evropskih upozorenja i prijetnji Milana Kneževića, izabrao da se pokori Demokratskom frontu, ne bi li ih umolio da ga puste još malo da se igra državom i njenim građanima sa pozicije potpredsjednika Vlade", zaključio je Nikolić.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@Radosave Opet ja, imaš li šta reći za Boru Čorbu (ČETNIČKI VOJVODA), a šta je sve pjevao, Tomson je mala beba za Čorbu. Zbog ratnika kao Čorba, Tomson i KAO TI, ja sam u Norveškoj već 25 god, a kuća u Crnoj Gori i Vojvodini zjapi prazna. Ja sam u trećoj dobi ona pamti 90-96, nikom se ne ponovilo.

europeac

@Radosave Za 30 god. mogli su uraditi i više, to je tačno. Ali ih ovi APOSTOLI prestigoše u brzini. Smuljaše 750.000.000 € nikad nećemo znat kako + urušiše za 3 mjeseca Crnu Goru i napraviše ČETNIČIJU od nje. Glavni cilj je. NATO, EU, brisanje, KOSOVO, CRNA GORA, da postanu, "srpski svet".

Legenda

@Radosav pa što.Bolje nego ravnogorske