11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dačić o situaciji u Crnoj Gori: Mlakonja ne može da drži vlast

Politika

Comments 10

Dačić o situaciji u Crnoj Gori: Mlakonja ne može da drži vlast

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kazao je da u Crnoj Gori sada postoji "neka druga većina" koja vrši vlast.

"Vlast se vrši ili se drugom daje, mlakonja ne može da drži vlast. Zid plača je posebna institucija. Ne može politička funkcija da bude zid plača. Nisu neke stvari uvijek lijepe i slatke, ali većina stvari je dosta teška, ali oni su se za to opredijelili", kazao je Dačić, gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Happy.

Komentarišući to što je premijer Zdravko Krivokapić liderima većine sinoć saopštio da je uoči sastanka razgovarao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem, Dačić kaže da mora doći do nekog razrješenja.

"Ne znam da li su se sastali tajno, ali oni su nosioci funkcija. Mislim mora doći do nekog razrješenja. Ili Krivokapić ima većinu ili nema", istakao je Dačić.

Prvi čovjek srpskog parlamenta osvrnuo se i na priču o izmjenama odluke o sticanju crnogorskog državljanstva.

"Predlagao sam dvojno državljanstvo, ali to ne da Crna Gora. Razlog za to je da je više glasača onda protiv Mila Đukanovića", smatra Dačić.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Ljiljana

Reče Dacic - SINONIM i MJERA ZLA na Balkanu, od devedestih do dana danasnjeg. Istina, mora mu se priznati da o mlakonjama sve zna. Ozbiljni ljudi kazu da je upravo on etalon i za tu mjeru.

Marina

"Predlagao sam dvojno državljanstvo, ali to ne da Crna Gora. Razlog za to je da je više glasača onda protiv Mila Đukanovića", smatra Dačić.“ Pa da li mislis seljacino od metar i po da vise iko pada na ove glupe i providne konstrukcije !!! Ti si to predlagao da bi bilo vise glasaca za “srpski svet”

DAČIĆUUUÙ, UUUAAA

To što dosljedno pjevaš klerofašističku pjesmu štiteći lik i djelo s.miloševića, ganut nad sudbinom sr sveta...bolje ti kukaj za tvojom ojađenom srbijicom ..sto vam sprema međ.zajednica i stiska vas za vrat...obraćanje tim tonom moze da prodje u toj beslovesnoj emisiji ...Smrt klerofašizmu! Dalje ru