11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čavor: Zablude i manipulacije evropske poslanice iza kojih se krije URA

Izvor: DPS

Politika

Comments 2

Čavor: Zablude i manipulacije evropske poslanice iza kojih se krije URA

Autor: Antena M

  • Viber

U odbranu aktuelne vlasti - napadom na građansku opoziciju - stala je danas poslanica njemačkih Zelenih u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon, poručuje Branko Čavor, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore. 

"Čak i donekle upućeni posmatrač političkih zbivanja odveć zna da je riječ o partiji koja već neko vrijeme ima dobru saradnju sa Građanskim pokretom URA, pa u ovom slučaju i nije naročito teško sabrati dva i dva i doći do zaključka ko stoji iza tvita gospođe fon Kramon.

Ipak, čudi da izvjestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola Fon Kramon, dijeli stavove sa partijom koja je zelena samo na riječima, a ustvari prilično crna u pogledu svojih kalkulantskih saveza sa strankama koje isto to Kosovo ne priznaju. Isto tako čudi da je gospođa fon Kramon tako jako zabrinuta za Crnu Goru i kineski kredit, kada je zemlji iz koje dolazi, Saveznoj Republici Nemačkoj Kina najveći trgovinski partner, prema svim ekonomskim statistikama.

Iako manipulacije ovog tipa zgodno dođu režimskim medijima, za unutrašnju upotrebu i njihovu osnovnu djelatnost – odbranu režima, međunarodnoj zajednici je sve jasnije, sa kim ima posla. O tome govore i brojne kritike vezane za rad aktuelne vlasti, a odnedavno i otvoreno zgražavanje stavovima pojedinih njenih reprezenata. I u tome ni objave poslanika partnerskih stranaka, ni pompezne objave u režimskim medijima baš nimalo ne pomažu", navodi Čavor. 

O otkupljivanju kredita već je sve rečeno - Evropska komisija jasno se i juče izjasnila šta misli o tome, dodaje on. 

"I zato, pritisci koje pokušava napraviti URA, unaprijed su osuđeni na neuspjeh. Umjesto toga, ne koristite svoja poznanstva da bi dezinformisali i prepadali građane Crne Gore - već otplaćujte obaveze onako kako je to činila i prethodna Vlada. Taj kredit, uostalom, nije uzet iz sumnjivih razloga i "tajno i organizovano“, kao što je to uradila ova Vlada, već za infrastrukturni projekat vijeka u Crnoj Gori. Ali, šta o tome uopšte može znati neko za koga je kapitalni projekat - granični prelaz", navodi Čavor. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Varvar

Druze Cavor, mislim da ste pobrkali nesto,ekonomska saradnja i ekonomsko robstvo nije isto. Uporedjujete nas i Njemacku, hm, je blago receno bezveze. Kad nam Kinezi uzmu dio primorja svi ima da se cesemo i pitamo kako nam se to desilo. I da vas podsjetim Vi ste digli ruku da se to desi.

Partizan

Stranka URA koja pretenduje da bude stranka koja se brine za ekologiju odnosno stranka ZELENIH je dokazano nezrela i predstavlja ZELENU džanariku na političkoj sceni C.Gore koju polako griz po griz nagriza DF četnička stranka.Nezamisliva povezanost je jasna URA-ČETNICI-ZELENI EP-PROPAST EU.