Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dušanka Jeknić podnosi tužbu protiv Krivokapića i Radulovića

Politika

Comments 1

Dušanka Jeknić podnosi tužbu protiv Krivokapića i Radulovića

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Advokat Zoran Piperović najavio je da će danas, u ime ambasadorke Dušanke Jeknić, predati tužbu protiv premijera Zdravka Krivokapića i ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića, zbog povrede prava ličnosti.

Piperović je kazao da će tužbom tražiti da se Krivokapić i Radulović obavezno solidarno obavežu i Jeknić plate naknadu.

Piperović je rekao da su Krivokapić i Radulović u javnosti više puta izlazili sa ocijenama u kojima su bezobzirno difamirali Jeknić zbog načina na koji je, po njima, obavljala poslove ambasadora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"Radulović sve je to zasolio gostujući na A1 TV, kada je kazao da je Krivokapić rekao da su opozvani ambasadori, među njima i tužilja, nanijeli Crnoj Gori moralnu štetu jer je on, po riječima Radulovića, moralan i porodičan čovjek", naveo je Piperović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Piperović je rekao da je u istoj emisiji Radulović naveo da su ambasadori, što znači i tužilja, morali da budu lojalni državi i sebi.

"Biće zanimljivo da se čuje kako će tuženi Radulović obrazložiti šta je mislio pod ovakvom lojalnošću. On će, ukoliko bude htio, u sudnici morati da odgovori na dosta pitanja", poručio je Piperović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Naroz

.... I onda je, kad su mu javili za ovo, udario mercedesom u najbližu ogradu. :)