7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liberalna partija neće bojkotovati rad Skupštine

Politika

Comments 1

Liberalna partija neće bojkotovati rad Skupštine

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjedništvo Liberalne partije noćas je donijelo odluku da njihov poslanik neće bojkotovati rad Skupštine Crne Gore.

Hitna elektronska sjednica održana je večeras i odlučeno je da poslanik Andrija Popović nastavi još snažnije učešće u radu Parlamenta, kao i da i na svakom drugom mjestu na kojem se brani nezavisnost i suverenitet Crne Gore i njenih institucija.

''Kako se već duže vrijeme, nesumnjivo, urušava nezavisnost i suverenost Crne Gore i njenih institucija, gazi se Ustav, donose se partijski zakoni od strane aktuelne parlamentarne većine, a mediji, posebno, eletkronski prelaze u vlasništvo drugih država dok je rad ustavnog suda blokiran, urušavaju se evroatlanske integracije i orijentacija države, prijeti nam aktiviranje klauzule balansa od strane EU ali i NATO, predsjedništvo LP traži od poslanika Andrije Popovića da bude prisutan,kao i uvjek na svim mjestima na kojima se odlučuje o daljoj sudbini države, posebno u Skupštini Crne Gore, kao jedinom dostupnom mjestu za plasiranje liberalnih stavova i odbranu Ustavnog opredjeljenja nezavisne i građanske Crne Gore'', navodi se u zaključku Predsjedništva.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Eagle

E dobro ste je odbranili.. kako mislite da je branite..? bacanjem poslovnika i drugih rekvizita.. u skupstini.. samo cetnicima dajete legitimitet.. NE BRANI SE TAKO DRZAVA !! NE GOSPODO !!