12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
LP: Pokušaj da se nanese šteta Budućnosti i gradu iz krugova van sporta

Politika

Comments 5

LP: Pokušaj da se nanese šteta Budućnosti i gradu iz krugova van sporta

Autor: Antena M

  • Viber

Liberalna partija osudila je skaradno i neprimjereno ponašanje i skandiranje ostrašćene grupice koja se zatekla na stadionu Budućnosti sa namjerom da pokuša uvredama na račun naših susjeda, sugrađana i prijatelja Albanaca, nanijeti štetu i FK Budućnost i Podgorici i zajedničkom životu koji se vjekovima gaji u gradu.

"Jasno je da ova grupa nema veze sa klubom niti gradom i da im je jedini cilj bio izazvati skandal unoseći koreografije nepoznate crnogorskoj sportskoj sceni, očito pod uticajem nekih grupa iz regiona.

Kao građani Podgorice izvinjavamo se javnosti, naročito sugrađanima koji su vrijeđani skandiranjem ali i svakom normalnom čovjeku našeg grada i Crne Gore. Ovo je izolovan slučaj inspirisan izvan sportskih krugova, a reakcija publike na stadionu koja je negodovala i povicima nadjačala sramotno skandiranje ove grupice, dovoljno govori da većina ne podržava ovakve skandale", navode u saopštenju.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Senad

@Legenda Navijaću za Budućnost u LIGI PRVAKA pa čak i ako budu igrali sa Banjalučkim Borcem jer je njihovo rukovodstvo na proslavi pokazalo da nisu Bosanski klub emitujući pjesmu MARŠ NA DRINU.Kada su u pitanju takvi igrači koji pokazuju 3 prsta njih treba ODMAH izviždati a ne napuštati stadion.

Legenda

@Senad Ja sam navijač FK budućnost.Zadnji meč koji sam prije ovog sinoć gledao je protiv Sartida za opstanak u ligi.Kad je izlazio Barac sa terena sa 3 prsta ja sam tad napustio stadion i sinoć muka me bilo.To su nacionalisti i huligani tačno je to ali nijesu svi isti

Senad

@Legenda To nisu NAVIJAČI..To su HLIGANI "navijači" koji se ubacuju među prave navijače kako bi izrazili svoje PRIMITIVNE porive ili su dobili zadatak od neke političke stranke ili pojedinaca iz tih stranaka kako bi nanijeli stetu KLUBU i FUDBALU u cjelini.