16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Bečić, niti jedan drugi funkcioner, nijesu vidjeli Temeljni ugovor

Politika

Comments 2

Demokrate: Bečić, niti jedan drugi funkcioner, nijesu vidjeli Temeljni ugovor

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratska Crna Gora demantovala je navode poslanika Milana Kneževića u kojima navodi da je predsjedniku Skupštine i predsjedniku Demokrata Aleksi Bečiću poznat sadržaj temeljnog ugovora između Vlade Crne Gore i Crkve.

"Aleksa Bečić, kao ni bilo koji drugi funkcioner Demokrata, nije vidio niti slovo tog ugovora, niti bilo koju njegovu verziju, radnu ili finalnu.

Aleksa Bečić i Demokrate su u više navrata naglasili da sve ono što predsjednik Vlade, potpredsjednik Vlade i članovi Vlade, odnosno Vlada u cjelini usaglase sa Crkvom, jeste nešto što je za Demokrate i predsjednika Bečića prihvatljivo", navode iz te partije.

Dodaju da Bečić kao predsjednik Skupštine Aleksa Bečić poštuje Ustav i da se ne miješa niti u rad izvršne vlasti, niti u unutrašnja pitanja crkava i vjerskih zajednica.

"Javnost je upoznata sa činjenicom da ovo nije prvi put da demantujemo ovakve spekulacije, ali ćemo, baš kako smo kazali, uraditi to koliko god puta bude potrebno, a sve u cilju istinitiog informisanja građana.

Na kraju, još jednom ponavljamo pošto je očito potrebno: apsolutna je neistina da je Aleksa Bečić vidio bilo koju verziju ugovora, te shodno tome pozivamo poslanika Kneževića da suprotne tvrdnje dokaže, a ukoliko ne može, neka DF jednom za svagda prekine sa spinovima i podmetanjima", navode u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

DF-ova klasika, ha, ha, ha......... Šta bi ti Kneževiću bez takih izjava. Ne daj da te lažu i ja znam da su ugovor vidjeli i Bečko i Dritko, jesu Bogomi. ..........SVI VI NEGATORI imate zajednički problem. VJEČNA ĆE BITI CRNA GORA. A vaša ekipa ????????????? ups....

Ana

Lazne demokrate lazu kao i uvijek! Nidje ti snimka i fotografije zadnjih godinu dana nema a da pored tebe Becicu nije Joanikije!