11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Ako će kažnjavati nezakonitost, nerad i javašluk, ministarka Bratić da krene od sebe

Politika

Comments 3

DPS: Ako će kažnjavati nezakonitost, nerad i javašluk, ministarka Bratić da krene od sebe

Autor: Antena M

  • Viber

Današnji nastup ministarke Bratić u Skupštini nije donio ništa novo. Mnogo prijetnji, floskula i netačnih navoda, ipak, teško joj ovog puta može poslužiti kao paravan za opšti raspad sistema u kojem se nalazi ministarstvo “četiri u jedan”, saopšteno je iz DPS-a.

"Što se tiče poziva direktorima škola da ne čekaju smjene, nego da podnesu ostavke - to najbolje oslikava i djelovanje i stavove ove Vlade. Politički revanšizam, uz neistine, sijanje mržnje i ekstremizma, jedino je što ova izvršna vlast radi od decembra do danas.

Naravno da nijedan direktor neće podnositi ostavku - a Demokratska partija socijalista će, prilikom sprovođenja revanšističkih smjena, pratiti svaki slučaj ponaosob i o svemu upoznati sve relevantne međunarodne instance. Jer, svima je dobro jasno kako su u pitanju isključivo političke smjene i revanšizam najgore vrste. Vesna Bratić je sa svojim nadređenima kreirala društvo u kojem je prekršaj misliti drugačije - a boljeg primjera nema u odnosu na to što joj je zasmetala i proslava Dana pobjede nad fašizmom", navode u saopštenju.

Jasno nam je, kažu, da ministarka Bratić, kao i ostatak Vlade kojoj pripada, ima drugačije svjetonazore.

"Ali se i ona i njene kolege varaju ukoliko misle da će ovo društvo dozvoliti smjene vrijednih i posvećenih ljudi iza kojih stoje rezultati. “Eksperti” iz Krivokapićeve Vlade na te bi ljude morali da se ugledaju, umjesto što im prijete smjenama.

Pozdravljamo najavu da će se ministarstvo revanšistički odnositi prema nezakonitostima, neradu i javašluku, jer to znači da će ministarka Bratić prvo morati da krene od sebe. Neko ko je rastjerao sve saradnike koje je sam birao, ko je eutanazirao sve resore koje vodi, zbog koga su crnogorska kultura i nauka već sasvim mrtvi, čiji pravni “eksperti” ni zakonski utemeljenu sistematizaciju ne umiju napraviti - apsolutno zaslužuje da snosi odgovornost", zaključuju iz DPS.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Senad

Bratićka bi možda RADO da krene transparentno u proces dobivanja Crnogorskog državljanstva kako bi građani sekularne Crne Gore odmah znali da je ona ŽENA ČETNIK sa zadatkom da uništi Crnogorsku PROSVJETU NAUKU KULTURU SPORT i SVE drugo što joj se nađe na njenom putu ČETNOSRPSTVA i SVETOSAVLJA..

Nera

Samo vi pišite saopstenja,izgleda da vam je i dalje dobro čim ništa ne preduzimate. Priključite se javno patriotskim pokretima ili rasformirajte partiju i puštite neke nove ljude da nas povedu u nove pobjede!

Branka

Nemojte se oglašavati, molim vas. Bratićka je vaše čedo. Sad se pokrijte ušima kad ste je doveli i odgajili da ovo radi. Psssssttttt!!!