9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Klub poslanika DPS-a: Spremnošću za revidiranjem tek usvojenog zakona predstavnici većine pokazali da nijesu znali šta usvajaju

Politika

Comments 1

Klub poslanika DPS-a: Spremnošću za revidiranjem tek usvojenog zakona predstavnici većine pokazali da nijesu znali šta usvajaju

Autor: Antena M

  • Viber

Izjava poslanika Milana Kneževića u kojoj izjavljuje spremnost za revidiranjem izmjena Zakona o radu, priznanje je da vladajuća koalicija uopšte nije znala ni šta usvaja, saopšteno je iz Kluba poslanika DPS-a.

Već smo istakli da je njihov ishitreni čin usvajanja takvog zakona imao za cilj revanšizam i smjenu specijalnog državnog tužioca, kažu iz ove partije. 

"Ovakvim nakaradnim i diskriminatorskim zakonom, donesenim bez konsultacija sa predstavnicima sindikata i poslodavaca, ograničeno je i pravo na rad onima kojima se staž osiguranja računa sa uvećanim trajanjem. Dovedena je u pitanje održivost penzijskog sistema, a usljed naprasnog odlaska u penziju brojni građani su finansijski ugroženi", piše u saopštenju.

Nakon pritiska javnosti, kako dodaju, parlamentarnoj većini je jasno kakvu su glupost napravili pa sad pokušavaju da saniraju štetu koja je već nanesena sistemu.

"Sada kada su svjesni problema koje su izazvali pribjegavaju izmjenama zakona koji tek što je usvojen, u kojoj vide izlaz iz te, ali i iz situacije u kojoj će se tek naći nakon njihovog podnošenja inicijative za ocjenu ustavnosti.

Sve navedeno je dokaz kako se neodgovorno, neozbiljno i neznaveno pristupa obavezama, samo zbog osvetničkog refleksa koji živi u predstavnicima parlamentarne većine. Spremni su zbog revanšizma da nanesu štetu stotinama porodica, samo da bi svoj hir i naum sproveli. To je politika destrukcije na koju odavno upozoravamo a koja sada na djelu pokazuje kako to izgleda", zaključuju u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Sta ste uradili povodom toga?

Zaista nije lijepo samo pisati i pisati zašto se ne ojačate i od branite zašto puštate narod u propast vi ste opozicija i pokrenite se više za boga jer ćete i vi potonuti od priče ništa nego sa GRADJANIMA otpor za sve nepravde inače gubite glasače upamet se!!!