27 °

max 37 ° / min 24 °

Petak

30.07.

37° / 24°

Subota

31.07.

39° / 22°

Nedjelja

01.08.

40° / 24°

Ponedjeljak

02.08.

38° / 24°

Utorak

03.08.

38° / 23°

Srijeda

04.08.

38° / 25°

Četvrtak

05.08.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapića pitaju o planu izlaska iz krize, ima li podršku Skupštine, napadima na vjerske objekte…

Politika

Comments 2

Krivokapića pitaju o planu izlaska iz krize, ima li podršku Skupštine, napadima na vjerske objekte…

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić danas će u Skupštini odgovarati na pitanja šefova klubova poslanika ili ovlašćenih lica.

Predsjednik kluba Socijaldemokrata Ivan Brajović pitao je premijera da li ima plan za prevazilaženje ove, kako je ocijenio, do sada nezabilježene političke situacije u kojoj se nalazi Crna Gora.

“Vlada na čijem ste čelu izgubila je povjerenje većine poslanika u Skupštini Crne Gore, a Skupština je izgubila kvorum za održavanje plenarne sjednice. Koje poteze planirate da povučete u cilju saniranja trenutnog stanja”, pitao je Brajović.

Predsjednik kluba Socijaldemokratske partije i albanske koalicije „Jednoglasno” Raško Konjević pitao je premijera Krivokapića za ocjenu rada Vlade u proteklih 200 dana.

“I da li smatrate da Vi imate nepodijeljenu podršku Skupštine za nastavak rada Vlade, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima”, pitao je Konjević.

Poslanika Bošnjačke stranke Amera Smailovića interesuje šta Vlada namjerava da uradi u narednom periodu kako bi zaustavila porast broja nezaposlenih.

U ime kluba poslanika „Crno na bijelo”, poslanik Srđan Pavićević pitao je premijera kako on tumači, u kontekstu najnovijih političkih događanja, odnos srpskih zvaničnika prema Vladi, premijeru i zvaničnoj politici Crne Gore i njenim protagonistima.

“Da li će najnovija događanja imati i kakve reperkusije na zajednički život u regionu i kvalitet susjedskih odnosa između Srbije i Crne Gore? Da li će se stavovi zvaničnog Beograda odraziti na turizam, trgovinu, ekonomiju, saradnju u domenu kulture i slično”, pitao je Pavićević.

Poslanik Momo Koprivica je u ime kluba poslanika Demokrate-Demos pitao predsjednika Vlade o napadima na vjerske objekte.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Dv

Luđi su ti što pitaju od toga koji im odgovara ..no valja se dnevnica naplatit.. On je odgovorio jasno svima...Odgovaram samo Bogu i svom narodu...pod narod smatra i priznava samo svoj crkvenočetnički i samog sebe kao vrhovnog ajatolaha.. Svi su mu odgovori u Bibliji i jevanđelju po ristu..i kraj

Tunjel

Momo Koprivica ima najkreativnije pitanje :D