9 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marko Rakočević novi predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a

Politika

Comments 0

Marko Rakočević novi predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a

Autor: Antena M

  • Viber

Na sinoć održanoj sjednici novoizabranog odbora Socijaldemokrata Glavnog grada, za predsjednika odbora jednoglasno je izabran Marko Rakočević, saopšteno je iz SD-a.

Kako je navedeno, Rakočević, po struci diplomirani ekonomista, aktuelni je sekretar Sekretarijata za komunalne poslove.

Obraćajući se prisutnima, dosadašnji predsjednik Socijaldemokrata Glavnog grada Đorđe Suhih kazao je da mu je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu rukovodi odborom Glavnog grada.

"Postigli smo zavidne rezultate, kako izborne, tako i na teritoriji Glavnog grada kao jedan od učesnika u lokalnoj vlasti. Mislim da su Socijaldemokrate, od svog osnivanja do danas, izgradile ozbiljnu partijsku infrastrukturu koja je spremna da odoli svim izazovima koje aktuelna politička situacija u državi nameće.

Siguran sam da će novo rukovodstvo ovog odbora, koje će činiti naše mlađe koleginice i kolege, u periodu koji je pred nama postizati još bolje rezultate nego što je to do sad bio slučaj. U svom radu će od mene lično uvijek imati i pomoć i podršku", rekao je Suhih.

Zahvaljujući prisutnima na ukazanom povjerenju, novoizabrani predsjednik Odbora Glavnog grada Socijaldemokrata Marko Rakočević kazao je da ga dobijena podrška veoma raduje, ali i još više obavezuje.

"Rukovoditi odborom u Glavnom gradu koji broji gotovo trećinu od ukupnog broja birača u Crnoj Gori velika je odgovornost i ozbiljan posao. Stoga prvenstveno moram zahvaliti našem dosadašnjem predsjedniku dr Đorđu Suhihu što je u prethodnom periodu uspješno vodio odbor i iza sebe ostavio ozbiljnu infrastrukturu ljudi, spremnu da svakom izazovu adekvatno odgovori.

Lično ću dati sve od sebe, svoj maksimum, da rad ovog odbora bude primjer svima, a naš rezultat na lokalnim izborima koji nam predstoje iduće godine na ponos svakoj članici i članu Socijaldemokrata", rekao je Rakočević.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR