16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS poručio SDP-u: Vaš je izbor da budete dio tivatske vlasti, ne petljajte nas

Politika

Comments 7

DPS poručio SDP-u: Vaš je izbor da budete dio tivatske vlasti, ne petljajte nas

Autor: Antena M

  • Viber

"Demokratska partija socijalista nema nikakve veze ni sa aktuelnom lokalnom vlašću u Tivtu, ni sa njihovim hroničnim nagonima da organizuju i podržavaju događaje kojima na najslikovitiji način urušavaju građanski duh Tivta", poručuju iz te partije.

"Stoga, Socijaldemokratskoj partiji poručujemo da ne petljaju DPS u nešto čiji su dio svojom voljom. Dok je DPS u Tivtu vršio vlast, manifestacije nacionalizma nalik sinoćnjoj bile su nezamislive. Dok je DPS u Tivtu bio vlast, bilo je nezamislivo da se regionalni promoteri šovinizma i mržnje uopšte i usude da pomisle kako u toj sredini mogu prikazivati njihove propagandističke filmove", navodi se u saopštenju DPS Tivat.

"To što je vaš izbor da budete dio lokalne vlasti koja u kontinuitetu urušava građanske vrijednosti, koja kao novo normalno vidi vašarišta, prosrpska okupljanja i posijela - zaista nije krivica prethodne vlasti u Tivtu. Takođe, čudi da ne napadate svoje koalicione partnere sa kojima vršite vlast u našem gradu od kojih su neki prisustvovali jučerašnjem događaju, nego se bavite DPS-om."

"Jednom pokušajte da budete odgovorni, da umjesto stalnog upiranja prstom u zamišljene neprijatelje konačno pokažete da imate kredibiliteta i snage da se ponesete onako kako vam ova situacija jasno nalaže. Građanska Crna Gora vam je danas rekla sve šta je imala i nijedna digresija, pa ni sumanuto dovođenje u vezu DPS sa sinoćnjim događajem, neće vam pomoći da pobjegnete od odgovornosti.

Ovog puta, sve je isključivo na vama. Ili ćete u borbu za povratak građanskih vrijednosti u Tivtu ili ćete ostati u foteljama", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

mojikanac

Iste ste fele , teško nama ako ćete vi biti okosnica crnogorskog bloka , ako tako nešto uopšte i postoji pošto ispod stola šurujete s demokratama i ura-om. Razočarenje čisto

bogami

@Ćervone Tako je. Neka se nauče, svi ti meki slabi (karakterno) kadrovi će im ponoviti i 30.8 opet. Po hitno vam osim završenih škola i fakulteta trebaju nadprosječno hrabri i ljudi jakog karaktera, ili je pometnja 30.8 uz ideologiju četnika opet garantovana.

Bnmk

@Maja SDP je davno pošao putem kojim gazi URA .Sva priča o kriminalu i krađi, a crkva i posrbice ostvaruju svoj cilj. U medicini je osnovno pravilo Primum non nocere ( prvo ne naškoditi)