11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić čestitao Dan opštine Plav: Primjer multivjerskog sklada

Politika

Comments 0

Bečić čestitao Dan opštine Plav: Primjer multivjerskog sklada

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je Dan opštine Plav, predsjedniku opštine Nihadu Canoviću i predsjednici Skupštine opštine Jasmini Cikotić:

„Koristim priliku da Vama i građankama i građanima Plava, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam 30. jul, Dan opštine Plav.

"Imajući u vidu da Vaša opština obiluje neiskorišćenim prirodnim i turističkim potencijalima, izražavam uvjerenje da će se u narednom periodu stvoriti uslovi za njihovu valorizaciju. Takođe, vjerujem da će se ravnomjernim regionalnim razvojem, čiji Plav mora biti neizostavni dio, generisati novi investicioni projekti, koji će kroz otvaranje novih radnih mjesta doprinijeti prosperitetu i boljitku Plava."

"Plav je oduvijek bio primjer multivjerskog i multinacionalnog sklada, ali i sredina koja njeguje dobrosusjedske odnose i ima izuzetan odnos sa dijasporom, zato izražavam posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Plav ove godine centar njenog okupljanja", poručio je Bečić.

Na kraju, uz želju da Plav zauzme značajno mjesto u ukupnom razvoju sjevera na zadovoljstvo svih njegovih građanki i građana, ali i cijele Crne Gore, još jednom Vam upućujem najsrdačnije čestitke povodom Dana opštine Plav.”

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR