12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pribilović: Stranke na vlasti, iako zaslužuju jedne druge, svakodnevno pokazuju koliko su nedostojne svoje uloge

Politika

Comments 0

Pribilović: Stranke na vlasti, iako zaslužuju jedne druge, svakodnevno pokazuju koliko su nedostojne svoje uloge

Autor: Antena M

  • Viber

Malo ko više može da isprati ko koga napada i za šta, kao i ko koga i zbog čega, optužuje u međusobnim obračunima članova vlasti, kazala je poslanica DPS-a Suzana Pribilović.

"Jedino je svima jasno da tako posvađani između sebe, politički nepismeni, uz katastrofalne rezultate, oni nijesu ništa drugo do grupa nepopravljivih političkih amatera, koji iako zaslužuju jedni druge, svakako su nedostojni uloge koja ih je, ni krive ni dužne, zapala.

Iz svega što su u afektu ovih dana saopštavali jedini o drugima, jedino što smo shvatili da u vlasti nema toga ko ne radi za DPS, da su svi do jednog izdajnici i da su svi od prvog dana istrajavali u rušenju dogovora koji su postigli kada su pravili vlast.

Odličje za glupost, ipak, pripalo je neupućenim službenicima iz Krivokapićevog kabineta, vjerovatno istim onima koji zaborave da za predsjednika Vlade Crne Gore treba tvitove da pišu na ijekavici, dakle, takvi "profesionalci" su juče u nekakvu zavjeru protiv premijera, uspjeli da uguraju zajedno Demokratski front i manjinske stranke", navela je ona.

Bez želje da se, kako kaže, miješa u njihov afektivni javni dijalog, Pribilović je sigurni da je građanima jasno "da svim strukturama iz aktuelne vlasti jedino za rukom polazi to da uvijek iznova dokazuju koliko su neozbiljni i nedorasli, dok bez prestanka kreiraju atmosferu "reality" programa, još od dana kada su počeli njihovi dogovori o formiranju vlasti."

"Sve to najbolje govori i da je Demokratska partija socijalista, uz tradicionalne partnere iz opozicije, danas jedina odgovorna, zrela i konstruktivna politička snaga u Crnoj Gori. A svako novo prizemno prepucavanje konstituenata vlasti, samo još jednom potvrđuje tu nespornu činjenicu", navela je Pribilović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR