10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić čestitao Dan opštine Petnjica

Politika

Comments 0

Bečić čestitao Dan opštine Petnjica

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom Dana opštine Petnjica koji se obilježava 4. avgusta, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je čestitku predsjedniku Opštine Samiru Agoviću i predsjednik Skupštine opštine Mehmedu Adroviću.

„Vama, građankama i građanima Petnjice, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam 4. avgust, Dan opštine Petnjica.

Za mještane Bihorskog kraja, ovaj datum predstavlja svojevrsnu priliku da se sa ponosom podsjete činjenice da su se svojom voljom i zalaganjem jasno opredjelili da samostalno krenu putem daljeg razvoja.

Sa zadovoljstvom mogu konstatovati da se u Vašoj opštini vodi briga o multivjerskom i multinacionalnom skladu. Dok me posebno raduje to što u ovoj godini, kada su granice otvorene, a epidemiološka situacija stabilna, naša dijaspora može da uživa u svim ljepotama koje Vaša opština pruža, ljepotama koje samo svoj dom može da pruži.

U uvjerenju da će vaši sugrađani i sugrađanke svjedočiti istinskom  napretku Vaše opštine, da ćete svojim primjerom pokazati kako se voli i čuva svoja opština, koristim priliku da Vam još jednom čestitam Dan opštine Petnjica“, navedeno je u čestitki Bečića.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR