10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Odajem počast svim nevinim žrtvama i saosjećanje sa svim prognanima u operaciji Oluja

Politika

Comments 5

Bečić: Odajem počast svim nevinim žrtvama i saosjećanje sa svim prognanima u operaciji Oluja

Autor: Antena M

  • Viber

Odajem počast svim nevinim žrtvama i saosjećanje sa svim prognanima u operaciji "Oluja", kazao je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Da se nikada više ne ponovi ni Oluja, ni Srebrenica, ni Piva, ni Velika, ni Štrpci, ni Bukovica, ni Murino, niti jedno od tragičnih poglavlja u našoj zajedničkoj istoriji. 

Da nove generacije grade mostove saradnje, pobijede vjerske i nacionalne podjele i ne dozvole da se ikada više probude zli duhovi prošlosti. Mir je najveća vrijednost. Čuvajmo ga", naveo je Bečić na Tviteru.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Stevan

Ovaj nije čist. Oluja je legalna oslobodilačka operacija međunarodno priznate države da vrati okupirani teritorij u državno pravni okvir nakon agresije i okupacije koja je trajala 5 g i uz goleme žrtve Hrvatskog naroda, Vukovara, Škabrnje, Kostajnice, Aljmaša, Borova i još stotine sela i gradova.

montenegrina

Kakav govor!!Sve je nabrojano,da se svima,a najvise Srbiji,dodvori i ne zamjeri.Mali uci kako da pliva ali vec se davi no ,nazalost,nije svjestan jer je opijen svojom slikom u ogledalu.Tabula raza!!

osvetnik

Izlegao si se iz SNP-a partije što je zdušno podupirala ustanak srba u Hrvatskoj. Sad kukaš nad onim jadnicima što ste ih ostavili same kad im je bilo najteže, kao zećani Vladiku D. na vješala.