10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Ako nekome zafali dlaka s glave, odgovorna je isključivo Vlada

Politika

Comments 3

DPS: Ako nekome zafali dlaka s glave, odgovorna je isključivo Vlada

Autor: Antena M

  • Viber

"Iako poznajemo kapacitete Vlade i njenog premijera, nadali smo se da u zemlji koja gori i bukvalno, gdje je korona van svake kontrole nadležnih, a nezaposlenost na istorijskom maksimumu, postoje zadaci višeg prioriteta od loše interpretacije i dopisivanja autorskih tekstova", navode iz Demokratske partije socijalista.

U saopštenju koje potpisuje Komisija za bezbjednost poručuje se da  je "jalovpokušaj da, zatečeni u kompleksnoj situaciji, koju ste sami proizveli, amnestirate sebe tako što ćete krivicu prebaciti na drugog".

"Gluvi ste danima na dobronamjerna upozorenja i savjete, da se okanete podilaženju jednoj vjerskoj zajednici i da svoje izjave i postupke uskladite sa činjenicom da ste izvršna vlast u zemlji u kojoj žive građani različitih nacija i konfesija."

"Pokušajem da različitim postupcima ponizite Crnogorce ali i manjinske narode, doveli ste sebe u situaciju koju umjesto da rješavate konstruktivno, danima ignorišete. Žao nam je, ali ovog puta ste vi odgovorni za sve. Nema više alibija u bivšoj vlasti.

Dogodi li se bilo šta, bude li ijednom građaninu Crne Gore falila dlaka sa glave, bez obzira na njegovo političko ili vjersko opredjeljenje - biće to isključivo vaša odgovornost", zaključuju iz DPS-a.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Ne ako nama nešto bude hvalili i njima će.Ma nećemo sjedjeti skrštenih ruku.Dosta je bilo popusta.Nema više.Što po Švajcarskoj,Njemačkoj,Belgiji itd ne traže svoja prava.Samo su nas i bivše Republike snašli mimo Hrvatske,i Slovenije.Neće vam proći

Branka

Potpuno se slažem sa ovim saopštenjem.