16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na poziv URE: Njemačka poslanica na Cetinju

Politika

Comments 8

Na poziv URE: Njemačka poslanica na Cetinju

Autor: Antena M

  • Viber

Njemačka poslanica u Evropskom parlamentu i izvjestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo, Viola fon Kramon - Taubadel, posjetila je danas Cetinje i Nacionalni park Lovćen, gdje su je ugostili potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić i odbornica URE u parlamentu Prijestonice Vladana Lompar.

Fon Kramon je istakla da daje punu podršku građanskoj, evropskoj i ekološkoj perspektivi Crne Gore i podršku Uri u izgradnji takve države.

Adžić je istakao da je URA garant proevropskog puta Crne Gore i da su na putu evropskih integracija, prethodnih 9 mjeseci ostvareni vidjljivi rezultati, naročito u poglavlju 23, koji se tiče vladavine prava i borbe protiv korupcije, navodi se u saoštenju partije.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Jocko

Jeste, zvek se cinio u cetinjskoj Uri. Prijetili da ce da istupi cijela porodica ako ne bude direktorica. Prijetili zbog direktorskog mjesta, a ne npr. zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti ili nekog drustvenog pitanja.

Marina

Jel’ moguce da OVA IZDAJNICKA OLOS ima obraza doci na Cetinje ???

Jelena

Izrode, ništavnim, kako ćeš, na Cetinje posle 22 og . Kao dazdevnjak mijenja boju, za karakter već znamo, znamo da se zna zlo roditi u porodici ,a s tim i u društvu, a Cetinjani to ne praštaju dobro znaš!