18 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Erdogan stigao u Crnu Goru, Đukanović ga dočekao na Cetinju

Politika

Tag VideoTag Gallery
Comments 9

Erdogan stigao u Crnu Goru, Đukanović ga dočekao na Cetinju

Autor: Antena M

  • Viber

Turkski predsjednik Redžep Tajip Erdogan sletio je na podgorički aerodrom oko 11 sati i 30 minuta, gdje ga je dočekao potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Kako je saopšteno, Abazović je poželio srdačnu dobrodošlicu turskom predsjedniku kojem je ovo prva zvanična posjeta Crnoj Gori.

Na dočeku u Golubovcima, uz potpredsjednika Abazovića, prisustvovali su i ambasador Crne Gore u Ankari Periša Kastratović, šef Državnog protokola Simeun Raonić i šef Kabineta Predsjednika Crne Gore Miodrag Radović.

Erdoganova prva stanica sa aerodroma je Cetinje, gdje ga je dočekao crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

Nakon ceremonije dočeka, upisivanja u knjigu gostiju, predsjednici su imali i tête-à-tête razgovor.

"U nastavku posjete, predsjednik Đukanović sa suprugom prirediće svečani ručak u čast visokog gosta i njegove supruge. Gosti na ručku, pored članova delegacija, biće i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan, predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović i reis islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić.

U odvojenom programu prva dama Crne Gore Lidija Đukanović ugostiće prvu damu Republike Turske Emine Erdogan. One će posjetiti muzej kralja Nikole na Cetinju i izložbu na platou ispred Muzeja", navodi se u saopštenju Đukanovićevog kabineta.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

Da li me to oci varaju ili je VELEIZDAJNIK CG napisao da je pruzena ruka svima koji “postuju nasu drzavu”!!!! Doduse,kad malo bolje razmislim,tacno je da nije rekao koja je to NJEGOVA DRZAVA mada svi znamo i ako ne kaze da je to ona cijoj je crkvi na oltar polozio NAŠU!!!