15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Đukanović da preuzme odgovornost za sve što se može desiti na Cetinju

Politika

Comments 11

Mandić: Đukanović da preuzme odgovornost za sve što se može desiti na Cetinju

Autor: Antena M

  • Viber

"Izjava predsjednika države Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnih okupljanja i organizacija", ocijenio je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

On se oglasio nakon izjave Đukanovića koji je danas saopštio da će, ukoliko njegov apel ne bude uvažen i ustoličenje ipak bude na Cetinju - 5. septembra biti u Prijestonici - na mjestu gdje će se braniti čast i sloboda naše zemlje.

Mandić smatra da su "ekstremistički pokreti usmjereni protiv većinske Crne Gore i SPC".

"Očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu koji planiraju 5. septembra razotkriva svoju namjeru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju". saopštio je Mandić.

Prema njegovim riječima, ako Đukanović već želi da organizuje demonstracije bilo bi hrabro i viteški da lično prijavi skup i preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju.

"Kada smo protestovali, a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali. Ovakvo, bijedno skrivanje iza drugih, podmuklo podsticanje na okupljanje, a nespremnost da se preuzme bila kakva lična odgovornost, najbolje opisuje prirodu i karakter Mila Đukanovića", poručio je Mandić.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

Dokle cemo dozvoljavati moronima da od nas prave budale?Zar treba jos kome objasnjavati sto ovi fasisti cine od CG?!Na sve MOLBE I UPOZORENJA cijele građanske CG SAMO da zaobiđu Cetinje,bilo gdje drugo,samo NE Cetinje,oni BAS OCE Cetinje(da lupe pecat na okupaciju)a onda Milo”izaziva”nerede!Dokle?

Legenda

Znamo se odlično vojvodo.Ovamo se grlić i ljubiš muslimanima po ulica Podgoričkih , a posle nož u ledja.Biću kulturan.Treba Srbima sva prava dati kao i na Kosovu ,i Hrvatskoj ni manje ni više mislim vjerski.Ali da se zove Crnogorska Pravoslavna Crkva.Poći će sve nacionalnosti za Đukanovićem vjeruj .

europeac

Čega se ti bojiš Manda. Svi tvoji pajdaši doći će bez obezbjeđenja: Krivi, Dritko i Beča, šta bi falilo i DF-ovcima kolektivno. Ne kvačaj se za Mila, da ste mogli riješit problem Cetinja riješili bi, ali sad nema mrdanja, valja slušat Ponfrija i svetosavsku crkvu, jadniče.