15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Đukanović se krije iza patriota i komita

Politika

Comments 7

SNP: Đukanović se krije iza patriota i komita

Autor: Antena M

  • Viber

Današnja izjava Mila Đukanovića da će biti na Cetinju 5. septembra kako bi "branio čast Crne Gore" nedvosmislena je potvrda našeg ranije iznijetog stava da iza cijele ujdurme oko ustoličenja mitropolita Joanikija stoji upravo Đukanović i njegova Demokratska partija socijalista, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partiji.

"Kao mnogo puta u karijeri, Đukanović se i ovog puta sakrio iza tzv. patriota i komita, pokušavajući da zamaže oči, prije svega, međunarodnoj javnosti da je on glavni inspirator protesta protiv intronizacije našeg mitropolita. Ipak, kako narodna mudrost kaže, "u laži su kratke noge", a to je danas Đukanović i pokazao."

"Ovaj prevaziđeni političar, koji još uvijek vjeruje da vodi glavnu riječ u Crnoj Gori, ne zaslužuje da bude na funkciji koju trenutno pokriva. Koliko je on daleko od realnosti govori upravo pokušaj da, zajedno sa svojim, svakog dana sve malobrojnijim pristalicama, određuje mjesto ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog!", piše u saopštenju SNP-a.

"Nadamo se da će uskoro u našoj državi profunkcionisati i Tužilaštvo, ali nezavisno, nepristrasno i profesionalno, pred kojim će Đukanović morati da objasni današnji poziv na pobunu protiv jednog tradicionalnog, viševjekovnog vjerskog čina koji je utemeljen na Cetinju.

Na kraju, SNP CG želi da svečani čin ustoličenja mitropolita Joanikija protekne u najboljem redu, u duhu istinskih hrišćanskih vrijednosti, koje će, sigurni smo, nadvladati Đukanovićev sistem laži, prevara i krađe", zaključuju iz partije.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Svako ko dolazi na Cetinje 5. septembra se ne krije iza bilo koga,već nas okuplja srce koje kuca za Crnu Goru i koje izdajnicima neće dozvoliti ponižavanje ni Cetinja ni naše države!Bila je i biće vječna Crna Gora!

DDj

Predsjednik na celo casne Crne Gore a vi na smetliste istorije to je jedina istina koja prati dovijeka!

Jovan

@Cicko DA UPRAVO TAKO.. SVAKO TREBA DA JE PONOSAN !! DA BUDE SA NAMA PATRIOTIMA, KOMITAMA,CRNOGORCIMA I ONIMA KOIMA JE OVO JEDINA DOMOVINA.. BIT CE CESTIT I PRIZNAT ZA UVIJEK I U POKOLJENJA !!