10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čanak najavio dolazak na Cetinje: Ustoličenje direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori

Politika

Tag Video
Comments 23

Čanak najavio dolazak na Cetinje: Ustoličenje direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori

Izvor: Portal Analitika

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kazao je povodom najavljenog ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju da je riječ o direktnoj provokaciji. On je saopštio kako Srbi nijesu neprijatelji Crne Gore, da će sljedećeg vikenda biti u prijestonici te kako će Joanikije biti odgovoran za sve što se petog septembra dogodi.
 
"Ići ću sva tri dana na Cetinje, dok sam živ neću odustati od pravde i borbe. Srbi nijesu protiv Crne Gore i to uvijek treba imati na umu", naglasio je Čanak gostujući na televiziji "Pink", koja se i dalje neumorno bavi Crnom Gorom.

Lider LSV istakao je i kako je ustoličenje direktna provokacija.

"Ovo je direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori, vjerovatno će doći do uvođenja vanrednog stanja i sva odgovornost je na Joanikiju. Biće skup, i to ne jedan, što je jako opasno.

Tu mora da pobijedi razum, a pameti u Crnoj Gori nema mnogo. Joanikije ne mora da se ustoliči Cetinju, to može da uradi mirno u Podgorici, ali on ima infantilnu potrebu da to uradi tamo, pa će on biti odgovoran za katastrofu koja će se dogoditi", rekao je Čanak.

Komentari (23)

POŠALJI KOMENTAR

Anthropos

@mnejoca Onda su i Bečić Abazović "čudnovati"? Šuruju sa psihopatskim, klero-fašističkim, velikosrpstvom. Čanak je principijelan kao čovjek. Pragmatičan kao (i svaki) političar. Nažalost, takva su vremena. U svakom ratu - posebno hibridnom (protiv CG) - prvo strada istina!

mnejoca

LIK SA SLIKE JE MI JE ČUDNOVAT ... Šuruje sa psihopatom vučićem , a bori se za prava ... NACINALNIH CRNOGORACA I DRŽAVE CRNE GORE ... POSLOVICA KAŽE ... NI VINO NI VODA , KRUŠKA ISPOD KRUŠKE NE JABUKA , TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA ... HVALA NA PODRŠCI I NIŠTA VIŠE ...

Primavera

@Marina , u Vojvodini je 36 nacija. I bili su pod Austrijom, za razliku od onih južnije. Jasno ti je što želim reći.