16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Kriminal u CG više nema državnu zaštitu

Politika

Comments 18

Abazović: Kriminal u CG više nema državnu zaštitu

Izvor: Beta

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović izjavio je da kriminal u Crnoj Gori, bez obzira da li je riječ o trgovini drogom, cigarama ili "transnacionalnim" klanovima, "više nema državnu zaštitu".

Abazović je za današnje izdanje dnevnika Nova rekao da je Crna Gora posljednjih 30 godina bila "prepoznata u međunarodnim okvirima kao švercerska zemlja preko čije teritorije su se dalje prenosili narkotici i cigarete".

"Svima je jasno da to nije moglo ići bez učestvovanja ili prećutne podrške od strane države ili paradržavnog aparata. Postoje odredjene procjene međunarodnih institucija da 20 odsto ilegalnih cigareta koje se distribuiraju u EU i Velikoj Britaniji dolaze iz Crne Gore. Buduće akcije na suzbijanju međunarodnog šverca će ogoliti ko stoji iza svega", kazao je Abazović.

Komentarišući nedavnu zapljenu više od tone kokaina u magacinu u Zeti, Abazović je kazao da je akcija izvedena u saradnji sa "inostranim partnerima" ali i kao "plod saradnje" više crnogorskih institucija sistema.

Komentari (18)

POŠALJI KOMENTAR

TESAC

@Boka ONI SAD IMADU DRŽAVU IZGLEDA OVDI!

delboj

Imas kriminala koliko hoces a sa kojim rukovodi srpska crkva u Crnoj Gori. Od zavetnika, preko kobri, raznih kriminalnih grupa iz Srbije pod njihovim patronatom. neplacanja poreza, gradjevinskog mafijanja... Smijes li tu dirnuti Dritaneeeee