7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Sve što je obećano, ispunjeno tokom protekle godine

Politika

Comments 8

Abazović: Sve što je obećano, ispunjeno tokom protekle godine

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, povodom godinu dana od smjene vlasti, kazao je da je godinu kasnije napadnuta svaka mafija u Crnoj Gori, te da je, kada je riječ o nacionalnim interesima sve što je obećano ispunjeno.

“Te noći smo obećali da mafija više neće vladati Crnom i Gorom i da ako bude zavisilo od nas da će se zaštiti svi njeni nacionalni interesi. Danas sa ponosom mogu da konstatujem da je napadnuta svaka mafija u Crnoj Gori. Rezultat od prije nekoliko dana kada smo zaplijenili 1.400 kg kokaina, što je najveća zapljena u istori Balkana, potvrđuje da smo zaista krenuli putem svojih obećanja. Kada je riječ o nacionalnim interesima sve što je obećano ispunjeno je. Crna Gora nije ušla u promjene svojih državnih simbola, nije ušla u promjenu spoljno-političkog kursa, naprotiv sačuvala je sve ono što je gradila godinama i stvorila dobru perspektivu da dalji reformski put traje još bolje ili i danimičnije”, ističe Abazović.

On kaže da je nakon godinu dana pred nama su veliki izazovi.

“Tu smo zajedno da ispunimo i ostala obećanja. Da vratimo vjeruju u instititucije sistema, da napravimo bolju distribuciju pravde, da povećamo životni standard i da konačno svi zajedno budemo ponosni na rezultate u infrastrukturi u turizmu i svim sektorima koji će poboljšati život građana Crne Gore. Dajte da konačno fokus sa negativnih tema okrenemo na pozitivne. Ovo je zemlja velikih mogućnosti, koje mi moramo da iskoristimo. Živjela evropska, građanska i ekološka Crna Gora”, zaključio je Abazović.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Poenam_Dei

Zbog nevremena otkazan nastup DJ Dritan feat DJ Joanikije. See dance publika u velikoj žalosti.

Dado

Ako mislis na Politicki revansizam DA slazem se sa tobom.. sve drugo cista NE-ISTINA !