7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: DPS je Crnoj Gori uzeo sve, sad bi da joj oduzme i mir

Politika

Comments 11

Abazović: DPS je Crnoj Gori uzeo sve, sad bi da joj oduzme i mir

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da je Demokratska partija socijalista (DPS) "Crnoj Gori uzeo sve", te da bi "sad da joj oduzme i mir".

"Neće moći. Sad je makar jasno ko je inicijator svih potencijalnih negativnih scenarija. Ipak, Ustav i zakoni moraju biti jednaki za sve, zamjena teza ne prolazi. Građani žele mir, stabilnost i prosperitet Crne Gore", napisao je Abazović na Tviteru.

Iz Predsjedništva DPS-a ranije večeras su saopštili da u toj partiji ostaju pri stavu da 5. septembra budu na Cetinju i da uz građane tog grada i dostojanstveno i civilizovano brane "sve one viševjekovne tekovine i teškom mukom stečeno pravo na svoju državu i slobodu".

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Gradjani žele mir.Ali ne tako što ćeš ti Morina,potpisati negatorima da posjeduju Crkve i Manastire Cetinjske,Vučiću i Srbiji.Da druga država vodi računa o financijama Ostroga i drugih Crkava.Zato ako može zakonom zbog izdaje da ti se zabrani ulazak u Cetinje.Peticija da se potpiše..Bruko i izdajnič

Legenda

Jeli ovo moguće.Ne znam ali bih na mjestu Cetinjana skupljao potpis,da mu se zabrani ulazak u našu predstojnici.Ovaj Morina je dno dna