13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS HN: Reformama u partiji i jačanjem kadrovskog potencijala branićemo jače i predanije građansko biće CG

Politika

Tag Video
Comments 0

DPS HN: Reformama u partiji i jačanjem kadrovskog potencijala branićemo jače i predanije građansko biće CG

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Juče je održana 9. Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista u Herceg Novom na kojoj su nastavljene kadrovske reforme unutar partije, saopšteno je iz DPS-a.

"Izabran je i novi saziv Opštinskog odbora koji će uz odabranih 58 članova činiti i odbornici naše partije iz Skupštine opštine Herceg Novi.

Još jedna u nizu konferencija je pokazatelj da DPS intenzivno nastavlja sa kadrovskim jačanjem partije, što je ispunjenje jednog od glavnih ciljeva postavljenih na Kongresu iz januara mjeseca ove godine.

Sa skupa je poslata poruka da je prioritetan cilj naše partije očuvanje građanskog i sekularnog koncepta države. Poručeno je da će DPS biti stožer buduće državne vlasti, koja će nastaviti dalju gradnju evropskog puta Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Prisutnima se obratio generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović koji je rekao da je svima poznato kakav je pravac politika državne vlasti i kuda to vodi. On je kazao da jedino DPS zajedno sa okupljenim građanskim snagama može učiniti da Crna Gora izađe iz mraka u koji je dovela trenutna vlast.

"Zato nam je potreban dodatan entuzijazam, dodatno jačanje kadrovskih snaga, koje će doprinijeti procesu očuvanja temeljnih vrijednosti građanske Crne Gore", poručio je Bogdanović.

Konferenciji su pored generalnog sekretara, prisustvovali i koodrinator ispred Izvršnog odbora partije Aleksandar Pavićević, članovi Glavnog odbora iz Herceg Novog, predstavnik koalicionog partnera iz SD Rajko Komnenić, kao i drugi gosti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR