4 °

max 19 ° / min 4 °

Četvrtak

28.10.

19° / 4°

Petak

29.10.

19° / 10°

Subota

30.10.

19° / 11°

Nedjelja

31.10.

18° / 11°

Ponedjeljak

01.11.

13° / 10°

Utorak

02.11.

19° / 13°

Srijeda

03.11.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS traži ostavku ministarke zdravlja: Nakon današnjeg skandala, svima jasno da je Vladi fanatizam najvažniji

Politika

Comments 6

DPS traži ostavku ministarke zdravlja: Nakon današnjeg skandala, svima jasno da je Vladi fanatizam najvažniji

Autor: Antena M

  • Viber

Danas su u Beranama premijer i članovi Vlade grubo prekršili sve epidemiološke mjere koje su prethodno propisali građanima, i u potpunosti urušili svoj i autoritet zdravstvenih vlasti u Crnoj Gori, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista. 

"Slika na kojoj se tiskaju predsjednik Vlade, njegovi ministri i poslanici vladajuće većine, kao i video snimak na kojem premijer Krivokapić, uzgred nevakcinisan, koristi kašiku za pričest u jeku epidemije u zemlji za rekordnim brojem zaraženih, najbolje govori ko čini ovu Vladu", navodi se u njihovom saopštenju.

"Današnji skandalozni događaj, uključujući i prenos vjerskog obreda na Parlamentarnom kanalu u sekularnoj, građanskoj državi, potpuno je ogolio sistem vrijednosti koji zastupa aktuelna vlast. Građani ne mogu u pekaru po hljeb, bez maske i potvrde o vakcinaciji, a premijer i ministri mogu, i to na crkvene svečanosti koje se snimaju kamerama Javnog servisa, da bodu oči građanima."

"Oni koji treba najviše da vode računa o zdravlju građana, pretvorili su jedan vjerski čin u epidemiološku bombu. Svjesno su srušili zdravstveni sistem i potpuno izgubili legitimitet i pravo da traže od građana da poštuju mjere", piše u objavi DPS-a.

"Zbog svega navedenog, tražimo ostavku ministarke zdravlja jer je današnji događaj najbolji dokaz da ona i njen tim, nijesu u stanju da sprovedu zdravstvene mjere ni u svom najbližem okruženju.

Od danas više ne postoji građanin Crne Gore kome nije jasno, da je za ovu Vladu vjerski fanatizam važniji od pokušaja suzbijanja epidemije i spašavanja ljudskih života", zaključuje DPS. 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

sasa

vi treba zajedno sa svom opozicijom da napustite skupstinu i sva skupstinska tijela da se date zajednicki u jacanju birackog tijela da idete od vrata do vrata i sa svakim da razgovatate. dzaba se o svemu prica oni su vlast i nista se nece promijenit samo se trosi energija bespotrebno.