16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Da mu je stalo do Crne Gore, Đukanović bi odstupio s funkcije istog trena

Politika

Comments 12

Abazović: Da mu je stalo do Crne Gore, Đukanović bi odstupio s funkcije istog trena

Autor: Antena M

  • Viber

Da je Milu Đukanoviću stalo do ugleda Crne Gore odstupio bi sa funkcije istog trena, kazao je vicepremijer Dritan Abazović komentarišući današnje navode MANS-a da je šef države osnovao trastove i kompanije na ofšor destinacijama.

"Iza svake njegove priče o “patriotizmu” kriju se tajni računi. Čestitam kolegama iz MANS-a i međunarodnim istraživačima. Policija je spremna za istragu, za tužilaštvo procijenite sami", naveo je Abazović na Tviteru.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

Neka odgovara svako pred licem pravde! Da je tebe stalo Dritko do ove drzave ne bi cinio sto cinis Imas ti rezervnu drzavu,boli te uvo za ovu! Dosta je vise laze !

Bajo

Sve smisljeno sad da bi URA lakse usla u DF Vladu . Nista vise . A Dritan ne moze da se sjeti ko mu je dao 21 milion €. Na pitanje novinara dali u poslovanju Djukanovica ima ista nezakonito Ćalovicka , član vlade - ćuti . Ni jedan cent , ni jedan ugovor , ni jedan potpis ni jedan racun nijesu nasli . Jer i ne postoji . Ali svjesno prave aferu da bi URA usla u DF Vlast .

Onogošt

Tužno i bjedno.Osobe za žaljenhe zbog patološke mržnje i zavisti prema Predsjedniku.Pokretač svega Vanja Ćalović,gospođa nemogu reći da mi se ne smiju,jer svi znaju ko je i šta je.MANS nevladina organizacija,a svi Vladini plaćenici i doušnici.Nemoralno,gadno i odvratno.