8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić danas sa predstavnicima parlamentarne većine

Politika

Comments 2

Krivokapić danas sa predstavnicima parlamentarne većine

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić sastaće se danas sa predstavnicima parlamentarne većine, sa kojima će razgovarati o rekonstrukciji Vlade.

Krivokapić je prošle sedmice pojedinačno o tome razgovarao sa čelnicima političkih partija koje imaju većinu u parlamentu, na osnovu sporazuma Demokratskog fronta i Demokrata kojim je pokrenuta inicijativa za unapređenje rada Vlade.

Iz Vlade je saopšteno da je u razgovorima iskazan visok nivo saglasnosti da se, bez uslovljavanja, poštovanjem sporazuma tri lidera koalicionih lista od 8. septembra prošle godine, pronađe najbolji model unapređenja rada Vlade i odnosa između nje i parlamentarne većine.

Navodi se da svi učesnici razgovora smatraju da Vlada, ojačana kontinuiranom jedinstvenom podrškom parlamentarne većine, treba da odradi pun mandat do 2024. godine.

"Ona bi prevashodno imala za cilj vladavinu prava, borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, unapređenje životnog standarda i ubrzane reforme na putu ka članstvu u Evropskoj uniji", kaže se u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

,,Visok nivo saglasnosti'',a oni kao rogovi u vreću! Ipak,zajedničko im je što više urnisati Crnu Goru,i nikako izbori! Ova agonija će izgleda trajati!

igor

ovo je sprdnja sa drzavom pii izdajnici