11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janković: Lažna i populistička obećanja sa jedne strane, razmirice u koaliciji i ucjenjivačka popunjavanja po dubini sa druge

Politika

Comments 1

Janković: Lažna i populistička obećanja sa jedne strane, razmirice u koaliciji i ucjenjivačka popunjavanja po dubini sa druge

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Sigurno se sjećate da je Željka Savković do tzv. "pobjede naroda" bila prisutna na televiziji nešto malo ređe nego vremenska prognoza, saopštio je Božidar Janković, član Glavnog odbora DPS Crne Gore.

"Nakon te pobjede se, međutim, sa majkama povukla u ilegalu i taman kada smo je već zaboravili vaskrsla je današnjim obavještenjem javnosti pod kojim uslovom će ubuduće vjerovati ekspertskoj Vladi kojoj je vjerovala sve do danas. Ili je ovo neki trik da bi se ispod žita, po dubini, zadovoljili nečiji apetiti?!

S druge strane, ministar Spajić-alijas Alfred Maršal planira najnižu zaradu od 450,00€ pa se pitam što će sa zaradama u državnoj upravi (i ne samo u njoj) svih onih koji imaju III, IV, V, VI I VII nivo obrazovanja, ako najviše nerukovodno zvanje (samostalni savjetnik I) ima trenutno zaradu od cca 530,00€?", pita Janković.

Kako kaže, na političkoj sceni ništa novo.

"Lažna, populistička i nerealna obećanja sa jedne strane, razmirice u koaliciji i ucjenjivačka popunjavanja po dubini sa druge. Između tih strana Crna Gora propada iz dana u dan. Ipak, ne još dugo, jer su svi svjesni da vladajuća većina i najgora Vlada u istoriji države broje posljednje dane", zaključuje Janković.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR