Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Premostićemo jaz između imućnih i onih koji to nijesu

Izvor: EPA

Politika

Comments 3

Krivokapić: Premostićemo jaz između imućnih i onih koji to nijesu

Autor: Antena M

  • Viber

Svjetski dan borbe protiv siromaštva, prilika je da se svi sjetimo ponekog ko je socijalno ugrožen, te da nađemo načina da mu poklonimo pažnju, ali tako da ne povrijedimo njegovo ljudsko dostojanstvo, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.
 
On je rekao da nema Vlade u svijetu koja može obećati da će izgraditi državu bogatih.

„Ali obaveza Vlade na čijem sam čelu, jeste da premosti jaz između imućnih i onih koji to nijesu i da doživimo Crnu Goru zbrinutih, slobodnih i dostojanstvenih pojedinaca. I mi ćemo to učiniti“, poručio je Krivokapić na Tviteru.

Obećava da će programi koje je Vlada sprovela i koje ćemo sprovesti u djelo, učiniti Crnu Goru državom socijalne pravde, jednakosti i sigurnosti.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

čitalac

Postoje dva načina da se smanji razlika između bogatih i siromašnih: da siromašne učiniš bogatijima ili da bogate opljačkaš i napravim siromašnim. U Cg nema bogatih, niko nema kuću od dva miliona, jahtu ili avion, ali naša partizanska tradicija je da opljačkamo one koji nešto imaju, da ne štrče.

Naroz

Nemam nešto želudac da čitam tekst, ali evo da prokomentarišem naslov... Srbijanska crkva je najbogatija parainstitucija u Crnoj Gori, bogatija od same države. Posjeduje 600 crkava, 30-tak manastira 50km2 zemljišta. Ne plaća porez, ne poštuje zakone... CPC ima 3 crkve. Premostimo jaz Krivi!

Ljiljana

Da nije ovoliko uvredljivo po zdrav razum, da umres od smijeha. Populista i demagog - parnjak mu je jedino AV.