12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Vlada će pasti vjerovatno do kraja mjeseca

Politika

Comments 4

Nikolić: Vlada će pasti vjerovatno do kraja mjeseca

Izvor: RTCG.me

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Ova Vlada pokazala je da je nesposobna da vodi Crnu Goru, ona je pokazala da nema dovoljno dostojanstva da vodi Crnu Goru i ona je pokazala da zaslužuje da padne. Prema tome, ona će pasti vrlo vjerovatno čak do kraja mjeseca, kazao je portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Nesporno je, poručuje, da postoji veliko nezadovoljstvo sa ovom Vladom.

"Mi smo uradili ono što je prirodno, očekivano i odgovorno i to nezadovoljstvo koje postoji sa obije strane političkog spektra smo formulisali koristeći ustavna ovlašćenja i podnijeli tu inicijativu. Ko će glasati za tu inicijativu? Vidim da sve češće upravo iz ovog straha o kojem sam govorio u odgovoru na prethodno pitanje provijavaju te izjave u Skupštini Crne Gore da "svako onaj ko se usudi da glasa za tu inicijativu će biti izdajnik” itd", navodi Nikolić.

Istakao je na to gleda tako da svako ko ne glasa za inicijativu biće izdajnik interesa građana Crne Gore.

"Jer je ova Vlada pokazala da je nesposobna da vodi Crnu Goru, ona je pokazala da nema dovoljno dostojanstva da vodi Crnu Goru i ona je pokazala da zaslužuje da padne. Prema tome, ona će pasti vrlo vjerovatno čak do kraja mjeseca. A ja vjerujem da svaki normalni dobronamjerni poslanik iz trenutne parlamentarne većine koji pristojno razmišlja o trenutnom stanju u crnogorskom društvu je naš potencijalni saveznik u činu obaranja ove Vlade", zaključio je Nikolić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

A vjerovatno neće. A đe su Marković i Veljović da napišu nešto o izvanrednom rezultatu u Mojkovcu? A da li vjerovanje u pad ove tzv. vlade zasnivate na istim činjenicama kao i da ćete osvojiti apsolutni vlast na Cetinju i nastaviti vlast u Mojkovcu?

D V

Volio bih da se to vaše predviđanje ostvari,ali ne vjerujem..zašto. Zato što on nikad neće sam podnijeti ostavku bio on svjestan ili nesvjestan i drugo taj srbočetnički pješadijski vod od 41 talibana prie će se sami na glavu posadit nego dić ruku protiv tog njihovog ajatolaha.

Legenda

Nikoliću kada Panu onda pričati,bez nagadjanja.Imali su prethodno dpsovci pojedini jako loše vodjenje i mutne rabote. Tako samo kada padne vlada treba se javit Drugačije ne