22 °

max 23 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DF: Radnici Volija sposobniji od bezbjednosnih službi i njihovog koordinatora

Politika

Comments 1

DF: Radnici Volija sposobniji od bezbjednosnih službi i njihovog koordinatora

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

U Demokratskom frontu su, komentarišući to što je uprava kompanije Voli prijavila policiji sumnjivu supstancu u paketima sa bananama, kazali da su radnici u magacinima Volija sposobniji od bezbjednosnih službi i njihovog koordinatora.

"Nova pošiljka droge koja je stigla u Crnu Goru ponovo je iznenadila policiju, carinu, bezbjednosne službe i njihovog glavnog koordinatora. Pošto nijednu veću pošiljku posljednjih godina nijesu otkrili policija i ANB, predlažemo da se odlikuju radnici u magacinima Volija i da neko od njih pređe u bezbjednosne strukture jer su očigledno sposobniji od onih koje plaćamo za taj posao. Možemo tek zamisliti koliko dnevno droge i drugih nelegalnih roba prolazi pred nosom policije i ANB i kakvoj su sve opasnosti izloženi građani Crne Gore, koji nemaju nikakvu zaštitu države", saopšteno je iz tog političkog saveza.

Upravo, kako kažu u Frontu, na to liče bezbjednosne službe u Crnoj Gori, koje, ističu, nisu reformisane "nego se u njihovim redovima nalaze saradnici mafije i narkokartela".

"Isto se odnosi na vrh pravosuđa koji je u istim partnerskim odnosima sa predsjednikom DPS i njegovim kartelom. Ovakvo katastrofalno stanje rezultat je izostanka demontaže bivšeg režima, koji je bio političko krilo mafije, i organizovani kriminal potpuno relaksirano nastavlja svoje aktivnosti u Crnoj Gori, pronalazeći saveznike i u sadašnjoj vlasti", navedeno je u saopštenju.

Sada je i jasno, naglašavaju u Frontu, da se i zbog ovakvih kriminalnih poslova sprječava njihov ulazak u Vladu.

"Jer svi znaju da bi odmah krenuo obračun sa organizovanim kriminalom i njihovim partnerima iz bivše i sadašnje vlasti", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

!!!

Hahaha,crnog li humora.Rasparcaste li onu vasu posiljku od ranije?