22 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sekulović: Milatović zloupotrijebio poziciju ministra, ne dijelim njegovo mišljenje

Politika

Comments 7

Sekulović: Milatović zloupotrijebio poziciju ministra, ne dijelim njegovo mišljenje

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović reagovao je na današnji tvit ministra ekonomskog razvoa Jakova Milatovića koji je u ime svih ministara u Vladi Crne Gore pozvao Dritana Abazovića da podnese ostavku.

"Ministar Jakov Milatović je grubo zloupotrijebio poziciju jednog od ministara u Vladi Crne Gore, govoreći u ime svih ministara, bez konsultacije i ovlašćenja. Koristim ovu priliku da crnogorsku javnost upoznam sa činjenicom da nijesam konsultovan, nijesam dao odobrenje, niti dijelim mišljenje koje je iznio gospodin Milatović.

Što se tiče drugih saopštenja koja su ugledala svjetlost dana, upućujem veliku zabrinutost zbog neodgovornosti ljudi na visokim pozicijama, koji de facto pozivaju na otpor, unose konfuziju i priželjkuju nemire i nerede većih razmjer", naveo je Sekulović.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije će u tom kontekstu biti na svojim poznatim pozicijama. Svakome će se omogućiti pravo na mirno okupljanje radi iskazivanja svojih stavova, ali će se, kao i u prethodnim slučajevima, štititi državni interesi.

Koristim ovu priliku da još jednom pozovem na smirivanje strasti i na prihvatanje da se u demokratskom društvu odluke donose u skladu sa ustavom propisanim procedurama, koje mogu da nam se sviđaju ili ne, ali ih moramo prihvatati, kakve god one bile.

Poražavajuće je da opet tražimo izdajnike, a sebi pripisujemo da smo patriote.

Razočaran sam što je Vlada u kojoj sam ministar, nakon skoro 14 mjeseci svoga rada, umjesto eliminisanja ovakvog javnog izraza i govora, pristupila istom", naveo je Sekulović.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Džoma Dipl

@Džoma Dipl - Bogetići a ne Brajići… izvinjavam se.

upravusi

@DDj Nije njemu sad lako trčao je za onima što su mu davali šklempe, a sad ga ti mogu smijeniti i to će biti dobro ako urade, a na čelu je policije u kojoj su većina rukovodeći SPC sluge. Neka se pazi.

oprezno

Sekuloviću, na sve ovo što se dešava bili ste upozoreni prije god, i znam da ćete platit cijenu,ne sa ove no sa te strane za koju ste trčali (SPC, ZK, DF), pogotovo iz tih struktura UP i VCG koje su odlikovane ima opasnih vojnika SPC, pazite se od njih to vam mogu reći, oni ne spavaju u ova 2 dana.