11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Borovinić Bojović: Zaprepašćena sam Abazovićem, osjećam žalost

Politika

Comments 20

Borovinić Bojović: Zaprepašćena sam Abazovićem, osjećam žalost

Izvor: RTCG portal

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović kazala je da je iznenađena inicijativom za izglasavanje nepovjerenja Vladi i stavom vicepremijera Dritana Abazovića. Smatra da je sve jedan blef i osjeća žalost zbog toga, saopštila je u Jutarnjem programu TVCG.

“Ja lično mogu da kažem iz svog ugla, sarađivali smo sa gospodinom Abazovićem veoma blisko. Učestvovao je u svim projektima te Vlade. Sve rezultate predstavljali smo zajednički. Nikada na moju adresu nije uputio ni jedan negativan komentar. Uvijek je bio saglasan, ne samo sa mojim aktivnostima, već i sa onim koje su negdje bliže njegovom, da kažem, užem separatu kao što je Evropa sad. Iznenađena sam, zaprepašćena, žao mi je zbog toga”, kazao je ona

Smatra da je Abazović ušao u neku vrstu zablude.

“Nenormalno je da je nakon usvajanja budžeta, povećanja plata od 40 odsto, toliko projekata pred nama, sa nultom korupcijom i u korist jedino građana, potpuno je apsurdno očekivati da se sada na velika vrata vraća bivši režim koji je radio potpuno suprotno od toga”, kazala je Borovinić Bojović.

Istakla je da su rezultati vlade sa nultom korupcijom.

“Nemoguće da prije nas nijesu znali kako ovo da urade. Nijesu to nikakvi čarobni štapići, kad se stvarno iskreno želi i hoće, nego su interesi bili drugačiji”, kazala je ona.

Istakla je da će djela da sude.

“Ne vidim da je rješenje ovo što nam nudi gospodin Abazović. Zaista ne mislim da je to evropski put kojem treba da teži Crna Gora. Mislim da je to jedan blef. Iskreno osjećam žalost zbog toga jer smo imali ideju koja je sigurna budućnost za Crnu Goru, a to je ono što je nama najvažnije”, istakla je ministarka.  

 
 
 

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

Fori53

Bb ti nemas sta drugome reci jer unistila si zdravstvo i trebala bi da odgovaras za svoja nedjela

Žalosna

Žalost je naša dok god je ministarka zdravlja osoba kojoj su korekcije plasticine hirurgije domet stila.

Bakica

Evo gospodjo da Vam kažem da sam i ja od 30.08. zaprepastena i zgrožena od postupaka Vaših i družine na vlasti.Pitam se za koga donosite mjere za zabranu okupljanja a sami hocete da protestujete.Ima li igdje na svijetu da nosioci funkcija protestuju protiv vlasti u kojoj su??