26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bratić sa protesta: Misli li SNP da potpiše Temeljni ugovor sa Šehovićem, Ibrahimovićem, Đekom...?

Politika

Tag Video
Comments 9

Bratić sa protesta: Misli li SNP da potpiše Temeljni ugovor sa Šehovićem, Ibrahimovićem, Đekom...?

Autor: Antena M

  • Viber

U Podgorici je večeras održan protest građana zbog najave o mogućoj manjinskoj vladi, o čemu više možete pročitati na linku ispod.

Okupljenim građanima pridružili su se i ministri, a javnosti se obratila i ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić. 

Ona je kazala da joj nije logično da neko ruši Vladu Zdravka Krivokapića.

"Sa ljudima koji su izgubili izbore i ljudima koji su glasali za otimanje svetinja, protiv čega je u suštini ovaj narod i ustao. To su dvije ključne stvari. Da li će Draginja Vuksanović Stanković koja je rekla da nikad neće potpisati temeljni ugovor da podrži ovu vladu. Ja sam dugo ćutala jer sam poštovala vladajuću većinu koja je glasala za mene, ali da li vrh SNP-a misli da su oni veći, bolji i časniji ljudi od Zdravka Krivokapića i da će sa Draginjom Vuksanović Stanković, sa Damirom Šehovićem, sa Ervinom Ibrahimovićem, Fatmirom Đekom, sa Nikom Đeljošajem potpisati temeljni ugovor?", kazala je Bratić.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Ser

Ova žena upropasti imidz progresivnom dijelu Vlade! Vrišti, sikće, huli, pomamljuje masu. Je li to Božja sluga!!! Meni su ok ovi ekonomisti, ali dje nadjeste onake ministarke! Samo jedna i to ona iz Amerike što je došla nije lice mijenjala… no biće da je još premlada

LoveMNE

Nasa ljubav prema Crnoj Gori otpuvaće svu PLASTIKU tamo dje joj je mjesto! Puštite nas više, i četnički i partizanski potomci. Što bi Srbi rekli: aman za aman!