Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Tužilaštvo da ispita sve optužbe, jasno iz koje kuhinje ovo dolazi

Politika

Comments 23

Abazović: Tužilaštvo da ispita sve optužbe, jasno iz koje kuhinje ovo dolazi

Autor: Antena M

  • Viber

Pozivam Specijalno državno tužilaštvo da ispita sve nebulozne optužbe koje se dovode u vezu sa mojim imenom, objavljene od strane kvazi portala u ulozi “Udar 2”, zaduženog da u narednom periodu vodi najprljaviju kampanju protiv mene, nalik onoj u avgustu 2020. godine, saopštio je premijer Dritan Abazović.

"Vjerujem da je svima jasno iz koje kuhinje ovo dolazi i da se steže obruč oko kriminalnih struktura bliskih određenim političkim grupacijama unutar DPS-a, kojima je cilj da izazovu destabilizaciju Crne Gore kako bi sačuvali svoju finansijsku moć, ali još važnije za njih - izbjegli pravdu.

Za sva pojašnjenja stojim na raspolaganju državnim organima. Istovremeno, pozivam one koji su namjerili “skidanje moje glave” da požure. Čak i da uspiju u svojoj zločinackoj namjeri, neće zaustaviti ruku pravde. Sve je uredno sačuvano i pohranjeno tamo gdje treba. Radujemo se svemu što slijedi", naveo je Abazović.

Komentari (23)

POŠALJI KOMENTAR

Jack Hustlle

@Zoran Nema "kuhinje" ,puca ga paranoja. Ali ovo je sprdnja , nema on sposobnosti za ozbiljan kriminal.

Nebuloze?

Napravite upit na Google pa vidite jesu li nebuloze. Moze li objasniti tacno kako ga je nabavio.

Zoran

Kako to da su validni dokazi sa te aplikacije protiv svakoga, a jedino njemu to neka kuhinja sprema… Polako, bice vremena da razmisli sta je radio,zbog veleizdaje se dugo boravi u odredjenoj instituciji… Samo polako…