10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bogdanović: Inicijativa DF-a o smjeni Vlade rezerva ako DPS odustane

Politika

Comments 6

Bogdanović: Inicijativa DF-a o smjeni Vlade rezerva ako DPS odustane

Autor: Antena M

  • Viber

Sa zadovoljstvom smo potpisali Inicijativu za razrješenje predsjednice Skupštine i izglasavanje nepovjerenja DPS-URA-SNP Vladi, odnosno, rušenje neligitimne parlamentarne većine, saopštio je Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika Demokrate – Demos – “Mir je naša nacija”. 

"Potpisima poslanika Demokrata, DF-a, Demosa, Ujedinjene, Prave i Radničke partije je potvrđeno da postoji sijaset razloga za pad ove neligitmine Vlade i parlamentarne većine i da takav naš sud apsolutno nema veze sa potpisivanjem Temeljnog ugovora koji smo podržali. Pokušaj jeftine zloupotrebe i skrivanja iza Temeljnog ugovora koji je završena priča i koji ne može promijeniti bilo koja Vlada bez saglasnosti crkve je razobličen, a razlozi za obaranje DPS-URA-SNP Vlade su više nego jasni i svakim danom ih je sve više. Nakon jučerašnjeg izglasavanja zakona protiv Zete i Zećana i jednostranog utvrđivanja liste kandidata za članove Sudskog savjeta od strane DPS-URA-SNP su još i jasniji i brojniji.

U ovom trenutku u skupštinskoj proceduri imate potpise praktično 90% poslanika da Vlada nema povjerenje i da treba da padne, a neligitimni premijer kome su puna usta demokratije i evropejstva i dalje ne podnosi ostavku, iako je svojevremeno pozivao gospodina Zdravka Krivokapića da podnese ostavku", navodi Bogdanović. 

Definitivno za rubriku vjerovali ili ne, kaže on. 

"Ako naši organi i defitinitivno donesu odluku da oborimo Vladu, Inicijativa DF-a koju smo podržali može ostati kao svojevrsna rezerva da kojim slučajem DPS ne odustane od Inicijative 19-og, ali i garancija da će se tada razrješenjem predsjednice Skupštine i definitivno srušiti neligitimina DPS-URA-SNP parlamentarna većina.

Ponavljamo da kakva god bude naša definitivna odluka na sjednici 19. avgusta, mi ulaziti nakon toga u prevarantske modele, u kakve su ulazili URA i SNP nemamo namjeru, jer je za nas volja naroda uvijek bila i biće zvijezda vodilja", zaključuje Bogdanović.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

BELVEDER

Nepismeni narod, poput tebe, nije obavješten da se već sprema zahtjev za poništenje tzv. TU, koji će na Osnovnom sudu biti proglašen pravno ništavnim (kao što je to i objasnio G-in Vujanović) te se smatra kao da nije potpisan. A potpisnike, zbog čina veleizdaje, čekaju odaje u Spužu!

Bajo

TU moze ponistiti i Osnovni sud . I da ne pita ni Vladu ni Crkvu Srbije . I svaki sudija koji je makar pripravnicki odradio , donijece tu jasnu odluku .

Mojaš

@Deni Bez dozvole Crkve NE MOŽE,to je i cijela poanta bila,,a Vlada CG je trebala razmišljati što potpisuje.