10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Dogovorili smo se, formiraćemo vladu, Miodrag Lekić mandatar

Politika

Tag Video
Comments 9

Mandić: Dogovorili smo se, formiraćemo vladu, Miodrag Lekić mandatar

Autor: Antena M

  • Viber

Stranke pobjednice izbora 2020. su se dogovorile da formiraju novu vladu, saopštio je novinarima u Skupštini lider Nove i funkcioner DF-a Andrija Mandić.

"Današnja vijest je da 41 poslanik parlamentarne većine ima samo jednog kandidata za mandatara, a to je Miodrag Lekić", kazao je Mandić i poručio da su ga svi podržali.

"Obavještavamo predsjednika da da mandat Lekiću. Ako ima nesporazuma i ako neko procjenjuje da je danas zadnji dan mi očekujemo do ponoći da budemo obaviješteni da je novi mandatar Lekić. 

Najvažnije je da večeras dobijemo novog mandatara i mi iz Fronta spremni smo ako je nešto nepoznato predsjedniku da mu to lično i prenesemo", kazao je Mandić nakon sastanka partija stare parlamentarne većine u Skupštini. 

Lider DNP-a Milan Knežević je izjavio da je Front odricanjem dao najveći doprinos da se dođe do dogovora.

"Biloje i uspona i padova ali smatram da je zadovoljena izborna volja građana Crne Gore bez obzira što je DF ponovo podnio najveću žrtvu", kazao je Knežević. 

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić je kazao da je RP od danas novi konstituent DF-a.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Karadag

Kako vas nije više sramota.Stidite li se bar od sebe samih ili mislite da smo mi svi budale.Čitav dan samo ponavljate,dogovorili smo se,... dogovorili smo se...A nemožete skupiti 41 potpis.Tužno je gledati vas koliko patite za nečim što nemožete imati i što nezaslužujete.

Peso

Sto nas snadjose i izmrcvarise manipulatori.Po svaku cijenu hoce da vladaju iako se ocima ne mogu vidjeti!Dritan je kralj bez portfelja!Iskompleksirani lideri svojih partija Mandic,Becic,Knezevic,,Danilovic..,ne mogu mu nista!Crnogorski narod je osudjen na dugu torturu neizivljenih prevaranata..

Ateist

Pa javiste li predsjedniku ili će da pročita na fb