9 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rajzing Rajnke: Neki crnogorski lideri nijesu jasno osudili rusku agresiju

Politika

Comments 7

Rajzing Rajnke: Neki crnogorski lideri nijesu jasno osudili rusku agresiju

Autor: Antena M

  • Viber

„Na mnogo načina sudbina Crne Gore utiče na sudbinu regiona. Koraci koje ova zemlja preduzima da bi osigurala svoj budćnost će pomoći njenim susjednima da osiguraju svoju“, poručila je ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke.

Crna Gora se, prema njenom mišljenju, suočava sa tri prijetnje – unutrašnjom, spoljašnjom i egzistencijalnom. Ona je pohvalila šefa crnogorske diplomatije Ranka Krivokapića zbog saopštenje Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore u kojem su referendumi na okupiranoj ukrajinskoj teritoriji definisani kao direktno kršenje nezavisnosti Ukrajine.

''Takođe, želim da pohvalim nedavnu izjavu predsjednika Đukanovića. U toj izjavi pokušaj Rusije da anektira ukrajinsku teritoriju su jasno osuđeni. Sa druge strane, moram da istaknem da postoje crnogorski lideri koji su propustili da direktno i javno osude rusku agresiju i pokazali su da ne dijele naše zajedničke euroatlantske vrijednosti. Imajte to na umu“, rekla je Rajzing Rajnke.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Tek tako

Koja je nama korist od ovakvih eksplicitnih izjava koje su direktno usmjerene Demokratama i Uri da ne prave dogovor sa frontom kad je njima milija vlast no da narodu bude bolje. Da ne misle ovi iz dps nisu nista bolji bili ne bi ovoga bilo da je bilo pameti.

Katunjanin

G-djo Ranjke kako rekoste :"Neki Crnogorski lideri nijesu jasno osudili Rusku agresiju" -cini mi se da ne poznajete materiju , jer su svi "Crnogorski" lideri iz vise navrata osudili tu agresiju kao i svi Crnogorci pa bi bilo bolje reci da pojedini lideri u CG vlasti ..itd..

Marina

“Imajte to na umu “!!!!! IMAJ TI TO NA UMU !!! MI TO ODAVNO IMAMO! MI DOBRO ZNAMO SA KIM IMAMO POSLA JER DECENIJAMA OSJECAMO NA SVOJOJ GRBACI OLOS KOJOJ SI TI EUFORICNO POMOGLA DA DOĐU U POZICIJU DA BESKRUPULOZNO RADE TO STO RADE OVOJ ZEMLJI !!!