8 °

max 16 ° / min 8 °

Ponedjeljak

04.03.

16° / 8°

Utorak

05.03.

14° / 8°

Srijeda

06.03.

13° / 8°

Četvrtak

07.03.

11° / 7°

Petak

08.03.

13° / 6°

Subota

09.03.

13° / 7°

Nedjelja

10.03.

13° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predstavnici ASK napustili sjednicu Skupštine; Šaranović: Iniciraćemo proceduru za razrješenje upravljačkih organa Agencije

Politika

Tag Video
Comments 3

Predstavnici ASK napustili sjednicu Skupštine; Šaranović: Iniciraćemo proceduru za razrješenje upravljačkih organa Agencije

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Poslanici su raspravljali o radu Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) za prošlu godinu. 

Tokom diskusije poslanika DF-a Branka Radulovića, sjednicu je sa saradnicima napustio predsjednik Savjeta ASK-a Momčilo Radulović.

Branko Radulović je optužio Agenciju da je selektivna i da štiti interese Mila Đukanovića, dok je Momčilo Radulović to negirao i saopštio da neće da sluša neosnovane optužbe.

Nakon što su predstavnici ASK-a napustili salu, predsjedavajuća Branka Bošnjak rekla je da poslanici mogu da nastave rad.

Poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović najavio je da će poslanički klub te stranke pokrenuti proceduru za razrješenje upravljačkih organa ASK-a. 

Parlamentarac iz DF-a Dragan Bojović izrazio je nadu da će na konkursu biti izabrani stručni i nezavisni pojedinci i da će Agencija u narednom periodu imati bolje rezultate. 

Izvještaj o radu Agencije ranije nije dobio većinu na matičnom skupštinskom Odboru za antikorupciju. 

Iz DF-a su saopštili da njihovi poslanici neće podržati taj izvještaj.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

BioUra

Je li bila tema sverc cigarama vrijednosti 3 miliona eura koje su kako rece Medojevic uzeli Urasi ? Ako to nije bila tema onda idite kuci ne trosite struji bez veze

Orlov krs

Sklepana tzv parlamentarna vecina ne vidi korupciju u svojim redovima,prije svega u Vladi i Abazovicu,jer su na istom zadatku urusavanja svih crnogorskih institucija i CG kao drzave!Ne smeta im SDT koje na sve ovo cuti,nego upiru prstom na one koji ne pristaju na nestanak ove drzave! Nece moci!