16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Napadnut sam dok sam čekao suprugu na Aerodromu, od večeras nosim oružje

Politika

Comments 15

Knežević: Napadnut sam dok sam čekao suprugu na Aerodromu, od večeras nosim oružje

Autor: Antena M

  • Viber

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević ocijenio je, nakon saslušanja u Centru bezbjednosti Podgorica, da je danas napadnut iz politčkih motiva. Podnio je prijavu, kako je rekao, protiv počinilaca.

"U pratnji vozača i jednog člana obezbjeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sjedio u automobilu, prišao je neki mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladić koga nikad u životu vidio nisam, niti imao kontakt s njim, i nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, o čemu se radi a on je nastavio da me vrijeđa, rekao je Knežević novinarima nakon saslušanju i dodao:

"Moj vozač i ja smo procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da mogu biti fizički ugrožen imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio prijetnju da je prava sreća što sam sam još uvijek živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi. Moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti", naveo je Knežević.

Knežević kaže da će morati zajedno sa svojim obezbjeđenjem da se brani kako zna i umije. "Tražio sam da nosim oružje jer mi je ugrožena bezbjednost ali nadležni kažu da to nije moguće jer se vodi krivični postupak protiv mene. Ja sad saopštavama svima da ću od večeras i ja i obezbjeđenje da nosimo oružje jer se osjećamo ugroženo", poručio je Kneežević i dodao da država do sad nije reagovala na pravi način.

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

Predrag

Pejovicu đe se ne nađe na aerodrom kao onda kad je Medo putovao. Nebi on ovoliku frku dizao da si ti bio tu.

Javor

@radi, pa i ona pored njega radi sa Rusima...