22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

22° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mijović: Abazoviću i Adžiću, ne igrajte se vatrom, puštite na slobodu Gardaševića

Izvor: GP Nova ljevica

Politika

Comments 1

Mijović: Abazoviću i Adžiću, ne igrajte se vatrom, puštite na slobodu Gardaševića

Autor: Antena M

  • Viber

GP Nova ljevica poziva Dritana Abazovića i Filipa Adžića da, kako kaže njihov predsjednik Saša Mijović, bez odgađaja puste na slobodu Ivana Gardaševića i prestanu sa maltretiranjem Crnogoraca i Crnogorki!

"Napominjemo vas da niti ste vas dvojica stvarali Crnu Goru, niti ćemo vam dozvoliti da je uništavate. Takođe vam nećemo dozvoliti da ugnjetavate i tamničite crnogorske sinove, očeve i djedove. Ako ovo ne uradite, od pravih Crnogorki i Crnogoraca očekujte odgovor", ističe Mijović i dodaje:

"Znamo da postoje oni koji se predstavljaju Crnogorcima, a koji sa vama tajno dogovaraju i pregovaraju, prave koalicije a javno vas nazivaju izdajicama. Ali zapamtite da je mnogo više onih koji se neće prodati ni za funkciju, niti za bilo kakvu kakvu privilegiju.
I znajte da nećemo ni vama ni njima dozvoliti da trgujete sa nama, pogotovo ne sa Crnom Gorom! I da ćemo poginuti boreći se za pravo, čast i slobodu Crne Gore! Ako mi poginemo, borbu će nastaviti naša đeca i unuci!"

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Ante

Tako je Mijoviću, tako se sa njima razgovara. Ako nema pravog otpora oni misle da mogu što hoće. I gdje je tu kraj ? Nisu oni tako hrabri, oni glume hrabrost, a za VELIKI NOVAC I UTOČIŠTE ako im bude trebalo. Kad dođe stani pani odoše oni u SRBIJU. POZDRAV OD VAŠEG ANTE.